Ha elégedett volt fogászatunkkal, most megéri tudatni másokkal is!

2.500 Ft kedvezmény jár Önnek minden új Ajánlott Személy után. Díjazzuk, az ajánlását, megköszönjük, hogy ezzel is segíti munkánkat.


Olvassá át fogászatunk ajánlókártya-rendszerének felhasználási szabályzatát

 1. Az Ajánlókártya a DENTOP Fogászati Rendelőben használható fel.
 2. Minden elégedett ügyfél a fogászatokról való távozáskor kaphat Ajánlókártyát, melyre rákerül az elégedett páciens (Ajánló) neve és a kártya kiállításának dátuma.
 3. Ajánló ezt a kártyát átadhatja másnak (Ajánlott). Az Ajánló saját részre a kártyát nem használhatja fel.
 4. Ajánlott csak akkor válthatja be a kártyát, ha korábban nem volt a DENTOP Fogászat páciense (Új páciens).
 5. A kártyával a kiállítástól számított 60 napon belül kell bejelentkezni fogászati kezelésre, állapotfelmérésre.
 6. Amikor Ajánlott átadja a kártyát, akkor azonnali 2.500 Ft-os kedvezményben részesül. A 2.500 Ft-os kedvezmény egyes más akciókkal összevonható, a részletekről tájékozódjon kollégáinknál.
 7. Amikor Ajánlott átadja a kártyát, az Ajánló részére is jóvá lesz írva 2.500 Ft kedvezmény, amit a jövőben (1 éven belül) válthat be igény szerint.
 8. Ajánló minden, új ajánlott Paciens által visszahozott, az Ajánló nevére szóló Ajánlókártya után további 2.500 Ft kedvezményt kap.
 9. Ajánló a kedvezményeit a jogosulttá válástól (rögzítés dátuma) számított 1 éven belül használhatja fel.
 10. Az Ajánlókat minden ajánlott-megjelenés után e-mailben értesítjük a felhasználható kedvezményükről és a felhasználhatóság időintervallumáról.
 11. Az Ajánlókártya termékvásárlásra nem használható fel, készpénzre nem beváltható sem az Ajánló, sem pedig az Ajánlott részéről. 

A felhasználási szabályzatot innen is letöltheti:

Ajánlókártya-programunk felhasználási szabályzata

Jelentkezzen be rendelőnkbe, és az ajánlókártya átadásával egyszeri 2.500 Ft azonnali kedvezményben részesül!

Mi sem könnyebb ennél! Kérjen recepciónkon kollégánktól ajánlókártyát, írja rá az Ön nevét, email-címét (azonosítás miatt), majd adja át a kártyát annak, akiről tudja, hogy minőségi fogászati ellátást szeretne a közeljövőben igénybe venni. Ezzel Ön is egy csapásra Ajánlóvá vált, és ha eljön az ismerőse fogászatunkra, Ön is megkapja a kedvezményt.

Igen, több személy után is van lehetőség megkapni a kedvezményt. Ezt felhasználhatja a következő kezelésének részleges vagy akár teljes kiegyenlítésére.

Megjegyzés: A kedvezményt kizárólag Új pacienként való bejelentkezést köveőten, a kitöltöt ajánlókártya fizikai felmutatása és átadása esetén áll módunkban biztosítani.

További kérdés esetén kollégáink készséggel segítenek Önnek.