Cégeknek

Mosolygó munkatársakat szeretne? Fokozza elégedettségüket, az Ön cége iránt érzett lojalitásukat azzal is, hogy prémium fogászati ellátást tesz elérhetővé számukra! Ismerje meg a DENTOP céges ajánlatát!

Mit hozzon magával első alkalommal?

Amikor először jön rendelőnkbe, csupán az előre kitöltött anamnézis (kórelőzmény) lapot kell magával hoznia, amit innen tölthet le:

Anamnézis lap

Hasznos linkek

Hogy megkönnyítsük a tájékozódást és a döntést, összegyűjtöttünk Önnek néhány hasznos linket. Ezekre kattintva további információkhoz juthat mind a kezeléseinket, mind pedig az ajánlatainkat illetően.

Jelentkezzen be online egyszerűen és gyorsan!

A mielőbbi szép mosolyért jelentkezzen be rendelőnkbe online egyszerűen és gyorsan! Töltse ki az oldalon található űrlapot, és foglaljon időpontot, vagy kérjen telefonos visszahívást most!

Köszönjük megkeresését!

Elérhetőségek

H 8.00–20.00; K,CS 12:00-20:00 SZ,P 9:00-15:00 telefonos bejelentkezés alapján.
1114, Budapest, Bartók Béla út 57. 1. emelet 5. ajtó (13-as kapucsengő)

Rendelőnk Budapest egyik jól megközelíthető pontján, a Bartók Béla úton található, a Móricz és a Feneketlen-tó között, ami mind a közösségi közlekedés eszközeivel, mind gépkocsival könnyen elérhető. Ügyfeleink kényelme, és a várakozás elkerülése érdekében arra kérjük kedves pácienseinket, hogy az előre egyeztetett kezelésekre pontosan érkezzenek! Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy ellátás kizárólag előzetes bejelentkezés alapján történik.