DENTOPKlub-program megérkezett!

Fogászati biztosítás, mellyel nem tud veszíteni! Nem szeret alkudozni? Nálunk nem is kell! Legyen DENTOPKlub-tag és takarítsa meg fogászati kiadásainak akár 15%-át!


Fogászati központunkban Önnek lehetősége van elérhető áron biztosítás-jellegű koncepciónkhoz is csatlakozni. A DENTOPKlub-programunkat alapvetően cégek számára hoztuk létre, de éves tagsági díj megfizetését követően magánszemélyek számára is elérhető!

Tagjaink ingyenesen (további térítési kötelezettség nélkül) vehetik igénybe a legtöbbször igényelt, lent részletezett fogászati beavatkozásokat saját és családtagjaik részére, valamint automatikusan további kedvezményekre lesznek jogosultak szinte az összes általunk kínált fogászati beavatkozás árából, legyen szó esztétikai fogászatról, vagy akár több műgyökér (fogászati implantátum) beültetéséről.

Kiemelt fókuszt helyezünk a szűrésre, állapotfelmérésre, így ez a kezeléstípus a legtöbb esetben nálunk Klubtagjaink számára ingyenes.

Klubtagjainknak mások számára nem elérhető akciókkal kedveskedünk, így jelentős megtakarítást érhetnek el mind az akut módon felmerülő, mind pedig a tudatosan tervezett fogászati kezeléseikből. Ezzel biztosítjuk, hogy Ön az egész év folyamán a legjobb fogászati szolgáltatásokat vehesse igénybe, a legkedvezőbb árakon. 


Céges partnereink számára egy egyedileg módosított DENTOPKlub-tagság előnyeit tudjuk felkínálni. Keressen minket a részletekért!

Céges együttműködés esetében a DENTOPKlub-tagság ingyenes szolgáltatási csomagja változó összetételű, és esetenként az Ön (mint magánszemély) meglévő egészségügyi biztosítási konstrukciójának része, azaz nem jelent extra díjtételt a minket választó Paciensnek.Hogy mit kap Ön a DENTOPKlub tagjaként?

A tőlünk elvárható tökéletes gondoskodást, számtalan kezelésre vonatkozó további, akár 15% kedvezményt, stabil, elkötelezett egészségügyi partnert, akire számíthat, végül, de nem utolsó sorban az év során ingyenesen igénybe vehető alábbi kezeléseket:


  • Állapotfelmérés (1 alkalom)
  • Sztomato-onkológiai szűrés (1 alkalom)
  • Panoráma röntgenfelvétel készítése (1db)
  • Digitális kisröntgen (1db indokolt esetben)
  • Esztétikus, minőségi fogtömés (1 fogra vonatkozóan, opcionális)
  • Fogkő eltávolítás (évente 1x)


Számoljon utána, hamar be fogja látni, hogy programunk biztosítási jellege valódi értéket képvisel az Ön számára is, mellyel pénztárcáján érezhető megtakarítást érhet el!


A jelen program keretében nyújtott tagsági kedvezmények, egyéb a Rendelő által a teljes ügyfélkörre kiterjesztett üzletpolitikai kedvezménnyel nem összevonhatóak! Az akció fogszabályozásra nem vonatkozik.