Dentálhigiéniai rendeléssel várjuk Pacienseinket

Számos új, kedvező árazású csomagajánlattal rukkoltunk elő! Mivel egyre többen érdeklődtek kifejezetten dentálhigiéniai kezelések iránt, úgy döntöttünk, hogy önálló műszakokat indítunk, hogy az Önök igényeit még magasabb szinten tudjuk kielégíteni, kifejezetten kedvező árak mellett.


A dentálhigiéniai műszakokban akciós fogkőlevételt (komplett csomagajánlatok keretében), valamint prémium kozmetikai fogfehérítést kínálunk a régi és új ügyfeleinknek.

Az alábbi linken megnézhetik, hogy milyen akciókkal készültünk, hogy a pénztárcája kedvére is tegyünk! A megszokott minőség most kiváló ár-érték arányban a DENTOP-ban!


Dentálhigiénikusaink kiemelt szereplői fogászatunk szakmai csapatának. Munkájuk során egyszerre végzik a fogorvosok melletti asszisztensi tevékenységüket, valamint a kifejezetten dentálhigiéniai problémák kezelését, és a szakszerű fogápolási tanácsadás nyújtását.

Anita, tapasztalt dentálhigiénikusunk júliustól várja kedves Pacienseit. 


Előzetes bejelentkezés szükséges. Mielőbb hívja a recepciós kollégánkat időpontfoglalás miatt a (70) 408 7088-as számon. Limitált számú műszak elérhető, ezért minél korábban érdemes bejelentkezni!