Dr. Szebenyi Enikő személyében új fogszakorvos kolléga csatlakozott csapatunkhoz

Alapvetően nyugodt, türelmes, higgadt személyiségnek tartom magam. Szeretem az összetettebb, komplex eseteket a gyökérkezelések kapcsán. Szoktam is mondani ilyen esetben hogy az én munkám ott kezdődik, ahol másnak véget ér/ill. nem tud Vele mit kezdeni, vagy épp föladja.


Tanulmányait a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végezte, majd 2018-ban sikeres szakvizsgát tett konzerváló fogászat és fogpótlástan területen.

Fő érdeklődési területe a mikroszkópos gyökérkezelések elvégzése, de az esztétikus fogpótlások (betétek, héjak, kompozit tömések, koronák/hidak) is kiváló minőségben készülnek nála.

Munkásságát a szakmai elhivatottság és a Paciensek irányába gyakorolt kitüntetett figyelem jellemzi. Ezzel osztja a DENTOP alapelveit.

A szakmai újdonságokat rendszeresen követi, nyitott az új / modern módszertanok alkalmazására, a legbiztonságosabb kezelések sikerre vitele érdekében.

Szakmai továbbképzéseit és profilját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: Dr. Szebenyi Enikő.


Mit csinál a doktornő szabadidejében?

Szívesen festek különböző témájú képeket ill. élvezem az alkotás minden egyes apró lépését, aminek a végén összeáll az adott kép, hasonlóan a Páciensek kezelése során...ott is a sok apró részletből áll össze a végén a szépséges mosoly, ami felér egy festménnyel.