Vegyen részt a Semmelweis Egyetem és a DENTOP közös kutatási projektjében! ***LIMITÁLT AJÁNLAT***

A Dentop Fogászati Rendelő a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikájával együttműködésben tudományos kutatásban vesz részt. Ennek keretein belül Pácienseink kedvezményes áron részesülhetnek implantátum-behelyezésben, valamint az erre készülő fogpótlás elkészítésében egyaránt. 


Az elérhető kedvezmény mértéke 125 ezer forint

Limitált, más fogászati rendelőkben nem elérhető lehetőség!

Kérjen visszahívást és kollégáink részletesen tájékoztatják!

Köszönjük megkeresését!

Miért érdemes részt venni a vizsgálatban?

Pácienseink számára az implantátum-beültetés nyugodt környezetben, a legkevésbé kellemetlen módon kerül megvalósításra. A behelyezés előzetesen készített 3D CT felvétel és lenyomat alapján készülő navigációs sablon segítségével történik. 

Ezt a sablont úgy kell elképzelni, mint egy fogvédőt, amely a fogakon rögzül és a foghiány helyének megfelelően a sablonon keresztül pontosan meghatározott területen kerül behelyezésre az implantátum. Pácienseinknek kiváló minőségű, folyamatos kutatási háttérrel rendelkező koreai DIO implantátum kerül beültetésre. 

Pénzügyileg jól tervezhető beavatkozással.

A szakorvosi konzultáció díját jóváírjuk a műtét árából, a táblázat már végösszeget tartalmazza.

Egyedülálló módon a teljes fogpótlást akár 165eFt-ért megkaphatja, melyet kb. 4-6 hónapon belül kell teljesen kifizetnie, ahogy a végleges pótlás átadásra kerül.

A fogmű fenti ára a teljes folyamatot lefedi, így az alábbiakat tartalmazza:

 • konzultáció, műtéti tervezés
 • műgyökér (titán implantátum) műtéti beültetése
 • implantátum lezárása (gyógyuláshoz)
 • implantátum műtéti felszabadítása
 • gyógyulási csavar behelyezése => itt történnek meg a kutatási mérések.
 • standard (egyenes) felépítmény*, melyre az anatómiai fogkorona rögzül
 • minőségi fémkerámia korona (vállas előkészítéssel, ragasztva), hogy az ne irritálja az ínyt
 • kontroll röntgenek, fogászati ellenőrzés(ek)

*A standard felépítmény ára tartalmazza a(z)

 • az implantátum lenyomati fejjel történő lenyomatvételt;
 • labor analógot (ami az implantátum másolata a gipszmodellben) és
 • a titánium felépítményt.

További költségekre nem kell számítania.

Mit kell tudnia a DIO implantátumról?

A DIO implantátum amerikai-délkoreai fejlesztés, amely ötvözet lehetővé teszi a tapasztalat és a csúcstechnológia jelenlétét az implantátumokban, a felépítményekben, valamint a technikai kiegészítőkben.

Az implantátum titánium ötvözet. A felépítmény skálája ennek az implantációs rendszernek a legszélesebbek egyike a világon.

Milyen előnyös tulajdonságai vannak az új DIO implantátumnak?

A DIO UF implantátumot a legkorszerűbb felületkezelés és a jól átgondolt, menetkialakítás jellemzi. 

Az UF Implant családnak csak egy önmetsző menete van, nagyobb réssel a menetek között, és eltérő menetmélységgel, ezzel gyorsítva a behelyezést, nem rendelkezik mikro menettel ezáltal nincs túlmelegedés a betekeréskor.

A nyitott meneteknek és a formának köszönhetően minimális ellenállással tekerhető be, valamint szükség esetén mélyebbre helyezhető fúrás nélkül. Az új formának, ill. az új felületnek köszönhetően a gyógyulási idő szemben a tapasztalatokkal az eddigi 12-16 hétről 8-10 hétre rövidül.

Sikerességi arány kiemelkedő 98,9% ! Köszönhető a kiváló primerstabilitásnak, a gyors osszeoitegációnak, és a hosszú távú stabilitásnak.

A navigációs sablon biztonságával & pontosságával dolgozunk.

A mai modern fogászati implantológiában már lehetőség van akár tizedmilliméteres pontosság elérésére is, tehát a sebész pontosan oda és úgy tudja behelyezni a műgyökeret, ahol az a készítendő pótlás szempontjából a legoptimálisabb. Ezzel a beültetett műgyökér mind esztétikailag, mind anatómiailag megfelelő pozícióba kerül, a lehető legkisebb sebejtés mellett.

A navigált fogbeültetés lehetővé teszi a rendelkezésre álló csontkínálat tökéletes kihasználását. Sablon segítségével komolyabb műtéti beavatkozás nélkül végezhető el az impantátumok beültetése. Az eljárás számítógépes és CT-tervezéssel veszi kezdetét. Megtervezésre kerül a navigációs sablon, ami a beültetendő implantátumok pontos helyét, irányát és a behelyezés szükséges mélységét is meghatározza, ezzel is segítve a sebész munkáját.

Sablon használatával elkerülhető az idegpályák és más anatómiailag fontos részek esetleges sérülése, és mivel nem szükséges a fogíny műtéti feltárása, kisebb duzzanatra, kevesebb kellemetlenségre kell számítani a műtétet követően.

• Minimalizálódnak a műtéti kockázatok és szövődmények

• Egyedi, kizárólag az adott paciens számára készül a sablon

• Rövidebb a műtéti idő, javul a paciens komfortérzete

• Kisebb sebejtésnek köszönhetően gyorsabb a gyógyulás

• Kiszámíthatóság és fokozott biztonság jellemzi.

• Tökéletes pontosságra való törekvés esetén (pl. frontfog-implantálás)

• Több implantátumon nyugvó fogpótlás esetén a sablon segítségével kivédhető a pozicionálásai tévedés (azaz az implantátumok pontosan a megfelelő fogak alá kerülnek – megfelelő lesz a teherelosztás)

A kutatás célja

Az implantátumon elhorgonyzott fogpótlás esztétikájában nagy szerepe van az egészséges ínynek. 

A tervezett tudományos vizsgálatban azt kívánjuk felderíteni, hogy az íny véráramlására milyen hatással lehetnek a különböző ínyformázó elemek.

Ahhoz, hogy az implantátumra készülő koronát körülvevő íny természetesnek, azaz szépnek hasson különböző ínyformázó csavarokat alkalmazunk, amely nyomást gyakorol az ínyre, ezáltal formázva azt. Vizsgálataink során ínyformázó elemek (gyógyulási csavarok) mellett vizsgáljuk a véráramlást. A vizsgálat non-invazív, legfeljebb néhány másodpercig tartó kellemetlenséggel járhat, visszafordíthatatlan károsodás nem okozható vele.

Hányszor kell részt vennie a vizsgálatokon? Mennyi ideig tart?

Önnek két vagy három vizsgálaton kell részt vennie.

Az első alkalommal kollégánk megvizsgálja az íny vastagságát és az egyéb ínyre jellemző klinikai paramétereket. Ez alkalommal történik az egészségügyi adatok dokumentációja, fogászati szűrővizsgálat, ha szükség van rá ingyenes szájhigiénés kezelés (fogkőlevétel). Mindez körülbelül 30 percet vesz igénybe. 

A 2. vagy ha szükséges 3. vizsgálat során az ínyformázó csavarok mellett történik a véráramlás vizsgálata. Ezalatt a Páciens a fogorvosi székben fekszik, szájterpesz tartja el az ajkakat, és egy beavatkozással nem járó eszköz (LASER SPECKLE CONTRAST IMAGING) segítségével 25 percen át mérjük az implantátumot körülvevő feszes ínyben a véráramlást. A teljes vizsgálat maximum 45 percig tart. A vizsgálatokról bővebb tájékoztatás miatt állunk rendelkezésére rendelőnkben.

Általános információk, tájékoztatás

* További részvételi feltételekről érdeklődjön orvosainknál. 

A limitált ajánlat keretében megközelítőleg 30 paciens számára tudjuk biztosítani a meghirdetett kedvezményes árakat. 

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem vesz részt az előírt klinikai vizsgálatokon, úgy a kedvezményt elveszíti és a teljes áron kell megfizetnie a kezelést.

A jelen tájékoztatás nem teljeskörű. Jöjjön el, megtaláljuk az Önnek is megfelelő fogpótlási megoldást és konstrukciót.

Komplex fogpótlások esetében kérje egyedi kutatási-projektárunkat.

Az ajánlat visszavonásig érvényes és a programban való részvételi alkalmasságot minden esetben orvosaink személyes konzultáció keretében állapítják meg.

A kutatásba bevonható fogak (narancs színnel jelölve)

A vizsgálatok során használt eszköz a front-terület fogaihoz fér hozzá kényelmesen, emiatt 4-től 4-ig tartó, ún. esztétikai zónába tartozó fogak hiánya esetén van mód a programba való bekerülésre.

Érdeklik egyéb implantációs akcióink?

További implantációs kedvezményeinkről, valamint a témában leggyakrabban feltett kérdésekről (GYIK) az alábbi linken talál bővebb tájékoztatást.

A kutatási projekt keretében igényelhető implantátumokért jelentkezzen be hozzánk!

Köszönjük jelentkezését!