Miért fontos a hibátlan fogsor?

Miért fontos a hibátlan fogsor?

Miért fontos a fogszabályozás? Milyen hatással van az egészségünkre, emésztésünkre, vagy éppen a magabiztosságunkra?

A fogszabályozás az élet alapvető része lett. Ma már inkább menő, mint ciki. Megoldások gyermekeknek, felnőtteknek, időseknek – sőt cégeknek is! Dr. Nochta Liliannel beszélgettünk.

Egyfelől rendkívül fontos szerepet játszanak fogaink az emésztési folyamatokban. A nem megfelelően megrágott táplálék komoly belgyógyászati rendellenességeket okozhat. A másik oldalról pedig komoly esztétikai jelentőséggel is bír, hiszen egész életünkre kihat a mosolyunk. Gondoljunk csak egy kisbabára, akit ha meglátunk elmosolyodni, onnantól kezdve teljesen máshogy viszonyulunk hozzá. Azt gondolom, hogy a magabiztosság szempontjából nagyon fontos, hogy a betegeknek szép és ápolt fogaik legyenek.

A teljes cikket itt olvashatja el: Playful Magazin

Ha egyetlen dolgot üzenhetnél a fogszabályozással kapcsolatban, akkor mi lenne az?

A felméréseim végén én is ezt a kérdést szoktam feltenni a pácienseimnek. A legtöbbször azt a választ kaptam, hogy MEGÉRI! Hosszabban kifejtve pedig azt, hogy minden fájdalmat és minden befektetést megér. Gyorsan eltelik az a másfél, két év, sőt az előbb említett láthatatlan kezelésnek köszönhetően a tökéletes mosoly akár 5-6 hónap alatt is elérhető.