Dr. Rangics Anna

Fogorvos, digitális szakértő

Dr. Rangics Anna vagyok, fogorvos, dentoalveoláris sebész rezidens. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Fogorvosi munkám során a legfontosabb számomra a precíz munkavégzés és a preventív szemlélet. A kezelések előtt részletes kezelési tervet készítek pácienseimnek, melyben hosszútávon is kielégítő, esztétikus megoldásokra törekszem. Fontosnak tartom a kezelések alatt az oldott légkör kialakítását, igyekszem odafigyelni a páciensek egyedi igényeire, hogy a kezelések minél kellemesebben teljenek és egy olyan megoldást találjunk, mellyel magabiztos mosollyal távozhatnak a rendelőből.

Rendkívül fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem magam, emiatt bekapcsolódtam a dentoalveoláris sebészeti szakképzésbe, valamint folyamatosan járok továbbképzésekre is.

A Dentop Fogorvosi Rendelőben főként fogmegtartó kezelésekkel, fogpótlásokkal, digitális fogászattal valamint fogeltávolításokkal foglalkozom.

Bátran keressenek ha egyszerű éves szűrésről, fogkőeltávolításról, esztétikus tömésről lenne szó, valamint akkor is ha teljes szájrehabilitációba szeretnének belevágni, de elvesztek a fogászati kezelések útvesztőjében.

A gyakorlati orvoslás mellett a Semmelweis Egyetem Orális Diagnosztika tanszékén végzek tudományos munkát, kutatási területem a fogeredetű arcüreggyulladások diagnosztikája és ellátása, mely izgalmas határterülete a fül-orr-gégészetnek és a szájsebészetnek.