Szakértő & gondoskodó fogászati ellátás a XI. kerületben

Célunk, hogy a hozzánk forduló Páciens fogászati problémáit átfogóan kezeljük, és egy stabil, fenntartható állapotot érjünk el.


Most kedvezményes fogászati konzultációt vehet igénybe, fogászati rendelőnk szakterületi specialistával!


A kedvezményes fogorvosi konzultációs szűrési csomagajánlat az alábbi szakterületekre érvényes:

  • Általános ellenőrzés, éves fogászati kontroll, konzultáció
  • Konzerváló fogászati-fogpótlástani specialista
  • Szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás
  • Implantológia


Csomag tartalma:

Teljeskörű, személyreszabott fogászati állapotfelmérés

Panoráma-röntgen-, vagy CT-elemzés

Szájüregi rákszűrés

Fogszakorvosi konzultáció

Kezelési alternatívák átbeszélése

20.000 Ft helyett nálunk most akár 15.000Ft-tól elérhető! 


Kiemelt területek:

• Fogszabályozás - limitált ideig a konzultációs díj 10.000Ft


Miért fontos a fogászati szűrés legalább félévente? 

A prevenció a test egészét tekintve kulcsfontosságú, melynek egyetlen eszköze a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel. A fogászatra különösen igaz, hogy amennyiben félévente ellenőrizni tudjuk pácienseink fogát, úgy a problémák többsége még a kialakulás kezdeti fázisában észlelhetők,és minimális beavatkozással, sikerrel gyógyíthatók. Miért ne élne ezzel a lehetőséggel? Előzze meg a fogszuvasodást, fogágybetegség kialakulását, adott esetben fogai elvesztését!


Miért érdemes minket választani?

Amennyiben Önnek nincs friss panoráma röntgene, jó hírünk van! A fogászati konzultáció alkalmával is el tudjuk Önnek készíteni rendelőnkben! Gyors, pontos és megbízható német csúcsminőséget képviselő SIRONA digitális röntgennel dolgozunk, hogy minden részlet pontosan látszódjon a felvételen, mindezt a lehető legalacsonyabb sugárterhelés mellett elérve.

Kezeléseink egy részét már altatásban is végezzük.

Ha Ön retteg a fogorvostól, illetve a félelme a fogászati kezelésekkel kapcsolatban annyira erős, hogy az évek óta megakadályozza Önt fogászati problémájának megoldásában, úgy az altatásos fogászati ellátást Önnek találták ki! Érdeklődjön kollégánknál!


Az ajánlat NEM VONATKOZIK a következő szakterületekre:

Fogágybetegséggel foglalkozó szakorvos (parodontológus) konzultáció. Konzultációs kiegészített parodontológiai csomagajánlatról érdeklődjön kollégánknál, vagy nézze meg a ParoStart+ oldalunkat a részletekért.


Fogászati kezelés menete

Egy fogászati kezelés(sorozat) 3 fő szakaszra bontható. Ezek közül a konzultáció és a klinikai (szájüregi) vizsgálat képezi az első fontos lépést, amelynek eredményeképpen előállhat a személyre szabott kezelési terv. Ezt a kivizsgálást nálunk most kedvezményes, akár 15.000 Ft-os áron veheti igénybe, küldje be adatait az alábbi űrlapon és mi pár órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Az 1. szakaszban megjelölt "előkészítés" jellemzően depurálást, azaz a fogazaton található fogkő eltávolítását jelenti, melyet dentálhigiénikus kollégáink végeznek. Rendelőnkben lehetőség van komplexebb, a ma elérhető leginnovatívabb professzionális fogtisztításra is, melyet Irányított Biofilm Terápiának hívnak.


Feltételek

  • Az akciós konzultáció 1 alkalomra, 1 szakterületre és maximum 30 percre vonatkozik. A 2. igényelt konzultációt árlista szerinti áron tudja igénybe venni orvosainknál.
  • A konzultáció díja nem tartalmazza az előkészítés/fogkőlevétel, és a szükséges képalkotó diagnosztika önálló költségét.
  • A vizsgálat elvégzéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük töltse ki alábbi űrlapunkat vagy hívjon minket a +36 70 408 7088-as számon.


Foglaljon időpontot akciós szűrővizsgálatunkra


20.000 Ft helyett nálunk már 15.000Ft-tól elérhető! 

Rendelőnkben 3D CBCT készítésére is van lehetőség.


Köszönjük megkeresését!

GY.I.K.

A legtöbb szakember azt ajánlja, hogy a páciensek félévente, de legalább évente keressék fel fogorvosukat. Sajnos, ezt csak kevesen teszik meg, hiszen kifogás mindig akad: nincs rá idő, és a félelem is nyomos érv.

Részben ennek is köszönhető, hogy Magyarország olyan sok negatív rekordot tart a fogászati megbetegedések terén. Elsők vagyunk például a szájüregi rákok okozta elhalálozások tekintetében, de a különféle ínyproblémák is gyakoriak a lakosság körében.

Pedig a rendszeres szűrésekkel az időben felismert elváltozások meglehetősen jól gyógyíthatóak, ezért nem lehet elégszer hangsúlyozni a kontroll fontosságát.

Ön mikor járt utoljára fogorvosnál? Régebben, mint egy éve? Ha igen, akkor ne késlekedjen tovább, foglaljon időpontot most!

A legtöbb fogászati kezelés konzultációval kezdődik. A páciens, azaz Ön, ekkor találkozik először a választott orvossal, ezért fontos, hogy milyen benyomások alakulnak ki Önben.

A konzultáció során igyekszünk minél jobban megismerni Önt, hogy valóban az Ön igényeinek leginkább megfelelő kezelést kapja meg tőlünk. Szeretnénk, ha tudná, hogy mi mindig szánunk időt Önre és a problémájára, és nem „futószalagon” látjuk el a betegeket.

Minden páciensünktől azt kérjük, hogy a konzultációra hozza magával a kitöltött anamnézis lapot, hiszen felelősséggel csak úgy kezelhetjük Önt, ha pontosan ismerjük az egészségi állapotát. Léteznek ugyanis kezelések, amiket bizonyos betegségek fennállása esetén nem végezhetünk el, ezért lényeges, hogy az anamnézis lapot pontosan töltse ki.

Az alapos orvosi vizsgálat mellett röntgenfelvétel is készül a páciensek fogairól – ezek ismeretében állítjuk fel a diagnózist, és dolgozzuk ki közösen a lehetséges kezelési alternatívákat.

A kezelési tervet orvosa Önnel szorosan együttműködve állítja össze azért, hogy Ön tisztában legyen vele, mi vár majd Önre a kezelések során. Erre azért van szükség, mert így nem érik meglepetések anyagi szempontból sem, ugyanis csak azokra a beavatkozásokra kerül sor, amit orvosával előre megbeszéltek.

A kezelési terv tulajdonképpen egy menetrend, ami részletesen tartalmazza, hogy Önnek hány alkalommal kell megjelennie a rendelőben, illetve, hogy mi történik az egyes kezelések alkalmával.

A kezelési terv a szakmaiság mellett egyben garancia is arra, hogy minden szükséges kezelést megkapjon, de ne kerüljön sor fölösleges beavatkozásokra.

A fogászatban a modern diagnosztika egyik alappillére a röntgenfelvétel, ami pontos képet ad a páciens fogainak és csontállományának állapotáról. Rendelőnkben az egyik legmegbízhatóbb gyártó, a német SIRONA berendezéseit használjuk mind a panorámaröntgen, mind pedig az intraorális felvételek elkészítéséhez.

Ezek a modern gépek már korántsem bocsátanak ki annyi sugárzást, mint a régi, gyakran el is öregedett berendezések, ezért nincs mitől tartani! Akkor sem, ha valamilyen okból esetleg meg kell ismételni a felvételt – a sugárzási szint olyan alacsony, ami nem ártalmas az egészségre.

Amikor valaki azt hallja, hogy fogorvos, már magától a szótól fájdalmasan rándul össze az arca. Rossz beidegződés vagy pavlovi reflex, de tény, hogy senki sem keresi fel szívesen a fogászati rendelőket.

Arról, hogy a fogászati beavatkozások teljesen fájdalommentesek, senkit nem lehet meggyőzni, hiszen valószínűleg egy rossz tapasztalatra alapozza a véleményét. És azt is túlzás lenne állítani, hogy egy fogászati kezelés teljesen fájdalommentes, hiszen egyéni érzékenységek mindig felléphetnek. Az azonban tény, hogy ma már a modern fogorvosi eszközöknek és anyagoknak köszönhetően a fájdalom szintje a minimálisra csökkenthető.

Rendelőnkben minden egyes páciens esetén arra törekszünk, hogy pozitív élményekkel távozzon tőlünk, és szorongásoktól mentesen lépjen be hozzánk a következő alkalommal.

Nehéz lenne megmondani, hogy kinek milyen fogkrém a legjobb. Az igazság az, hogy a boltokban kapható paszták többsége megfelel a célnak, azaz nem jobb és nem rosszabb a többinél, ezért ha tetszik az íze, és nem tartalmaz olyan anyagot, amire allergiásak vagyunk, akkor nyugodtan megvehetjük.

Ha valakinek érzékenyek a fogai, akkor azonban érdemes valamilyen speciális, kifejezetten az adott problémára fejlesztett fogkrémet választani. Mivel azonban a kínálat itt is nagyon nagy, nem árt a szokásos kontroll alkalmával kikérni a fogorvos véleményét, hogy biztosan olyan fogpasztát vegyünk, ami javít, és nem ront az állapotunkon.

Az is lényeges, hogy az ilyen fogkrémeket ne alkalmazzuk, ha a probléma, amire megvettük, már nem áll fenn, mert azzal többet ártunk, mint használunk.

Vagyis egységes, mindenkire ráhúzható recept nincs. Aki a „zöld” megoldások híve, ma már találhat úgynevezett natúr fogkrémeket, míg aki a fogszuvasodást szeretné megelőzni, annak ott vannak a fluoridos paszták.

És ne felejtsük el, hogy a fogmosási idő és technikai sokkal fontosabb, mint a fogkrém típusa!