Prémium fogászati ellátás a XI. kerületben

Célunk, hogy a hozzánk forduló Páciens fogászati problémáit átfogóan kezeljük, és egy stabil, fenntartható állapotot érjünk el.


Most kedvezményes fogászati konzultációt vehet igénybe, fogászati rendelőnk szakterületi specialistával!


Nálunk tehát mindegy, hogy Önnek


az Ön szakszerű fogászati állapotfelmérése (panoráma-röntgen-, vagy CT-elemzéssel),  szájüregi rákszűréssel és fogszakorvosi konzultációval együtt 12.500 Ft helyett nálunk most akár 7.500Ft-tól elérhető! 

A konkrét fogorvosi szakterület árairól a vonatkozó aloldalon, vagy kollégánknál tájékozódhat.


Amennyiben Önnek nincs friss panoráma röntgene, jó hírünk van! A fogászati konzultáció alkalmával is el tudjuk Önnek készíteni rendelőnkben! Gyors, pontos és megbízható német csúcsminőséget képviselő SIRONA digitális röntgennel dolgozunk, hogy minden részlet pontosan látszódjon a felvételen, mindezt a lehető legalacsonyabb sugárterhelés mellett elérve. 

2D panoráma röntgenfelvétel ára 8.500Ft.

Fogszakorvosi konzultációs kedvezményes ajánlat 1 alkalomra, 1 szakterületre vonatkozik.

FONTOS: Fogágybetegséggel foglalkozó szakorvos (parodontológus) konzultációs díjára nem vonatkozik a fenti kedvezmény. Konzultációs kiegészített parodontológiai csomagajánlatról érdeklődjön kollégánknál, vagy nézze meg a ParoStart+ oldalunkat a részletekért.

A fogászati kezelés többlépéses, tervezett, egymásra épülő folyamat

Egy fogászati kezelés(sorozat) 3 fő szakaszra bontható. Ezek közül a konzultáció és a klinikai (szájüregi) vizsgálat képezi az első fontos lépést, amelynek eredményeképpen előállhat a személyre szabott kezelési terv. Az 1. szakaszban megjelölt "előkészítés" jellemzően depurálást, azaz a fogazaton található fogkő eltávolítását jelenti, melyet dentálhigiénikus kollégáink végeznek. Lehetőség van biofilm-eltávolításra is.

Bármely nagyobb fogászati beavatkozást, legyen szó akár esztétikai kezelésről, fogpótlás készítéséről, vagy akár szájsebészeti beavatkozásról, protokoll szerint meg kell, hogy előzze a megfelelő szájhigiéniát megteremtő fogkő eltávolítása. Ennek szükségességéről a konzultációt végző orvos természetesen tájékoztatja, amennyiben az Ön esetében szükségesnek látja a klinikai vizsgálat során.

Parodontológiai fogorvosi szakkonzultáció során szükségesnek látott fogkőeltávolítást főszabály szerint parodontológus fogszakorvos végzi, beleértve a későbbi fenntartó kezeléseket is. Parodontológiai ajánlatunkat itt találja.


Tájékoztatás


Szeretnénk, ha nálunk, a XI. kerületi rendelőnkben végeztetné el fogászati kezelését, éppen ezért a saját orvosaink átfogó kezelési tervet adnak Önnek. Amennyiben igényli, természetesen a nálunk készített röntgent el is tudjuk Önnek küldeni. A konzultáció díja nem tartalmazza az előkészítés/fogkőlevétel, és a szükséges képalkotó diagnosztika önálló költségét.

*Az akciós konzultáció 1 alkalomra, 1 szakterületre és 30 percre vonatkozik. A 2. igényelt konzultációt árlista szerinti áron tudja igénybe venni orvosainknál.

A vizsgálat elvégzéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Hívjon minket a +36 70 408 7088-as számon!


GY.I.K.

A legtöbb szakember azt ajánlja, hogy a páciensek félévente, de legalább évente keressék fel fogorvosukat. Sajnos, ezt csak kevesen teszik meg, hiszen kifogás mindig akad: nincs rá idő, és a félelem is nyomos érv.

Részben ennek is köszönhető, hogy Magyarország olyan sok negatív rekordot tart a fogászati megbetegedések terén. Elsők vagyunk például a szájüregi rákok okozta elhalálozások tekintetében, de a különféle ínyproblémák is gyakoriak a lakosság körében.

Pedig a rendszeres szűrésekkel az időben felismert elváltozások meglehetősen jól gyógyíthatóak, ezért nem lehet elégszer hangsúlyozni a kontroll fontosságát.

Ön mikor járt utoljára fogorvosnál? Régebben, mint egy éve? Ha igen, akkor ne késlekedjen tovább, foglaljon időpontot most!

A legtöbb fogászati kezelés konzultációval kezdődik. A páciens, azaz Ön, ekkor találkozik először a választott orvossal, ezért fontos, hogy milyen benyomások alakulnak ki Önben.

A konzultáció során igyekszünk minél jobban megismerni Önt, hogy valóban az Ön igényeinek leginkább megfelelő kezelést kapja meg tőlünk. Szeretnénk, ha tudná, hogy mi mindig szánunk időt Önre és a problémájára, és nem „futószalagon” látjuk el a betegeket.

Minden páciensünktől azt kérjük, hogy a konzultációra hozza magával a kitöltött anamnézis lapot, hiszen felelősséggel csak úgy kezelhetjük Önt, ha pontosan ismerjük az egészségi állapotát. Léteznek ugyanis kezelések, amiket bizonyos betegségek fennállása esetén nem végezhetünk el, ezért lényeges, hogy az anamnézis lapot pontosan töltse ki.

Az alapos orvosi vizsgálat mellett röntgenfelvétel is készül a páciensek fogairól – ezek ismeretében állítjuk fel a diagnózist, és dolgozzuk ki közösen a lehetséges kezelési alternatívákat.

A kezelési tervet orvosa Önnel szorosan együttműködve állítja össze azért, hogy Ön tisztában legyen vele, mi vár majd Önre a kezelések során. Erre azért van szükség, mert így nem érik meglepetések anyagi szempontból sem, ugyanis csak azokra a beavatkozásokra kerül sor, amit orvosával előre megbeszéltek.

A kezelési terv tulajdonképpen egy menetrend, ami részletesen tartalmazza, hogy Önnek hány alkalommal kell megjelennie a rendelőben, illetve, hogy mi történik az egyes kezelések alkalmával.

A kezelési terv a szakmaiság mellett egyben garancia is arra, hogy minden szükséges kezelést megkapjon, de ne kerüljön sor fölösleges beavatkozásokra.

A fogászatban a modern diagnosztika egyik alappillére a röntgenfelvétel, ami pontos képet ad a páciens fogainak és csontállományának állapotáról. Rendelőnkben az egyik legmegbízhatóbb gyártó, a német SIRONA berendezéseit használjuk mind a panorámaröntgen, mind pedig az intraorális felvételek elkészítéséhez.

Ezek a modern gépek már korántsem bocsátanak ki annyi sugárzást, mint a régi, gyakran el is öregedett berendezések, ezért nincs mitől tartani! Akkor sem, ha valamilyen okból esetleg meg kell ismételni a felvételt – a sugárzási szint olyan alacsony, ami nem ártalmas az egészségre.

Amikor valaki azt hallja, hogy fogorvos, már magától a szótól fájdalmasan rándul össze az arca. Rossz beidegződés vagy pavlovi reflex, de tény, hogy senki sem keresi fel szívesen a fogászati rendelőket.

Arról, hogy a fogászati beavatkozások teljesen fájdalommentesek, senkit nem lehet meggyőzni, hiszen valószínűleg egy rossz tapasztalatra alapozza a véleményét. És azt is túlzás lenne állítani, hogy egy fogászati kezelés teljesen fájdalommentes, hiszen egyéni érzékenységek mindig felléphetnek. Az azonban tény, hogy ma már a modern fogorvosi eszközöknek és anyagoknak köszönhetően a fájdalom szintje a minimálisra csökkenthető.

Rendelőnkben minden egyes páciens esetén arra törekszünk, hogy pozitív élményekkel távozzon tőlünk, és szorongásoktól mentesen lépjen be hozzánk a következő alkalommal.

Nehéz lenne megmondani, hogy kinek milyen fogkrém a legjobb. Az igazság az, hogy a boltokban kapható paszták többsége megfelel a célnak, azaz nem jobb és nem rosszabb a többinél, ezért ha tetszik az íze, és nem tartalmaz olyan anyagot, amire allergiásak vagyunk, akkor nyugodtan megvehetjük.

Ha valakinek érzékenyek a fogai, akkor azonban érdemes valamilyen speciális, kifejezetten az adott problémára fejlesztett fogkrémet választani. Mivel azonban a kínálat itt is nagyon nagy, nem árt a szokásos kontroll alkalmával kikérni a fogorvos véleményét, hogy biztosan olyan fogpasztát vegyünk, ami javít, és nem ront az állapotunkon.

Az is lényeges, hogy az ilyen fogkrémeket ne alkalmazzuk, ha a probléma, amire megvettük, már nem áll fenn, mert azzal többet ártunk, mint használunk.

Vagyis egységes, mindenkire ráhúzható recept nincs. Aki a „zöld” megoldások híve, ma már találhat úgynevezett natúr fogkrémeket, míg aki a fogszuvasodást szeretné megelőzni, annak ott vannak a fluoridos paszták.

És ne felejtsük el, hogy a fogmosási idő és technikai sokkal fontosabb, mint a fogkrém típusa!


Ne várjon tovább! Jelentkezzen be, gondoljon fogai egészségére!

Köszönjük jelentkezését!