Minőségi garancia Önnek, minőségi kezelések tőlünk

Kezeléseinket mindig a legnagyobb körültekintéssel, és a legmodernebb fogászati anyagokkal és berendezésekkel végezzük, ami már önmagában garanciát jelent arra, hogy az elkészült fogpótlásokat, implantátumokat és esztétikus töméseket Ön hosszú ideig biztonságosan használhassa.

A magas szakmai sztenderdek betartása mellett minőségi garanciát is vállalunk az általunk nyújtott beavatkozásokra, ami egyes esetekben akár a 10 évet is elérheti, mert biztosak vagyunk benne, hogy nálunk mindig felelősséggel végzett, egyénre szabott szolgáltatásokat kap.

Kezelés Neve Garancia időtartama
Esztétikus tömésre: 1 év
Betétekre (Inlay, onlay): 2 év
Rögzített fogpótlások (koronák, hidak): 3 év
Kivehető fogpótlások, fogsorok: 1 év
Porcelán héj: 1 év
Straumann és SGS Implantátum anyagára: élethosszig tartó

Minőség

  1. MInőségi alapanyag garancia. Rendelőnk fokozottan ügyel arra, hogy kizárólag megbízható forrásból, minősített beszállítóktól származó fogászati alapanyagok kerüljenek felhasználásra.
  2. Kiemelt szakértelem garancia. Fogorvosaink folyamatosan képzik magukat, hogy az Ön számára minden esetben naprakész, élenjáró megoldásokra épített kezelési tervet készítsenek!
  3. Professzionális fogtechnikai garancia. Együttműködő partnereink között kizárólag professzionális szakemberekkel dolgozó fogtechnikai laboratóriumok állnak.


A garancia a fogművek rendeltetésszerű használata mellett érvényes.


A garancia feltételei:

a) a Páciens a fogait megfelelően ápolja, a kezelőorvosa által ismertetett szájhigiéniás előírásokat folyamatosan betartja

b) a Páciens a kezelőorvosa által előírt ellenőrzéseken (6 havonta vagy évente) a Szolgáltató fogászati rendelőjében megjelenik

c) a Páciens legkésőbb 30 napon belül elvégeztesse azokat az állapotfenntartó kezeléseket (pl.: fogkő-eltávolítás, protézis alábélelés), amelyeket kezelőorvosa javasol

d) a Páciens a fogpótlást a megadott módon tisztán tartja

e) a Páciens a fogpótlást rendeltetésszerűen használja, kizárólag fiziológiás rágóerőknek tegye ki, amelyek nem vezetnek a fogmű túlterhelődéséhez

f) a Páciens a fogművet nem teszi ki traumának, csont- és ínybetegségnek

g) a Páciens minden beavatkozást határidőre kifizet a Szolgáltató részére.


Az általunk nyújtott szolgáltatások vonatkozásában fennálló felelősségünkkel, továbbá felelősség-korlátozással, illetve –kizárással, valamint garanciális igényének érvényesítési módjával kapcsolatos további rendelkezéseket az általunk alkalmazott Általános Szerződési Feltételekben találja, amelyet a www.dentop.hu/aszf weboldalon ismerhet meg.