Foghúzás Budapesten

Fogeltávolítás már 19.500Ft-tól, gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolítás most akár 33.500Ft-tól, 5.000Ft kedvezménnyel!


Kíméletes, gyors foghúzásaink az alábbi alapárak mellett érhetőek el. Sebészeti- és további kedvezményes árlistánkat az alábbi linkre kattintva nézheti meg.

Kérjen visszahívást és egyeztesse le időpontját kollégánkkal!


Köszönjük megkeresését!


A korszerű fogmegtartó kezeléseknek köszönhetően a fogeltávolítások száma csökkent, azonban olykor elkerülhetetlen. A foghúzás helyi érzéstelenítésben történik. Orvosaink igyekeznek a legmodernebb sebészi technikák segítségével fájdalommentesen és gyorsan kivitelezni a kezelést.

Sebészeti úton történő fog- és foggyökér eltávolítás

A sebészeti fogeltávolítás akkor szükséges, ha a hagyományos eljárással nem sikerült eltávolítani a fogat. Ilyen az ínyszél alá törött fog, vagy ha a fog koronáját és a fognyakat a szuvasodás oly mértékben elroncsolta, hogy az már csak sebészi feltárással távolítható el.Foghúzás után a legfontosabb az alábbi teendők betartása:

  • TILOS az erős öblögetés, a seb szívogatása, hiszen a húzás helyén keletkező véralvadék szétesését okozhatja, ami a gyógyulás alapja! Ha a fogeltávolítást követően utópanaszokat tapasztal, keresse fel fogorvosát, mert lehetséges, hogy ezt a széteső véralvadék miatt nehezen gyógyuló seb okozza!
  • Három napig tilos a dohányzás, illetve szeszes ital fogyasztása!
  • Foghúzás után kerülni kell az apró magvas ételeket és a tejtermékeket. A tejtermékekben lévő baktériumok a gyógyuló seb gyulladását válthatják ki.
  • Fontos, hogy a fogeltávolítást követően a megfelelő szájhigiénét tartsunk fenn. Puha sörtéjű fogkefével a húzás helyét is tisztítani kell már a húzást követő naptól kezdve.
  • Amennyiben varrattal zárták le a sebet, 7-10 nap múlva jelentkezzen varratszedésre.
  • Mivel a fogak általában szorosan állnak az állkapocsban, amikor egyiküket eltávolítják, megváltozik, megváltozhat az egymáshoz való viszonyuk. Bizonyos Idő elteltével a fogak elmozdulhatnak, így normálisnak tekinthető, ha a húzott fog előtti és mögötti fogakban érez meghatározhatatlan fájdalmat. Ha ez a fájdalom hosszabb ideig jelentkezik, mindenképpen keresse fel kollégáinkat!


Beleegyező nyilatkozat letöltése

Fogeltavolitas_beleegyezo_2019

 

Ne halogassa tovább a fogeltávolítást, rendelőnkben nincs mitől félnie! Kérjen időpontot!

Köszönjük jelentkezését!