Ne halogassa tovább a fogászati szűrést!

Ne halogassa tovább a fogászati szűrést!

Ön mikor járt utoljára fogorvosnál?

Sokan vagyunk, akik hajlamosak halogatni a fogorvost mert úgy sem fáj, nem okoz panaszt, meg egyébként is erősen él az a sztereotípia, hogy ha fogászatról van szó, az csak fájdalmas lehet. Az alábbi bejegyzésünkben, szeretnénk eloszlatni az Ön félelmeit is!

Számos oka lehet annak, hogy valaki fél a fogorvostól. Az általános aggodalmak egyike, a tájékoztatás hiánya, félelem a fúrótól, a vértől, az injekciótól, a nem megfelelő bánásmódtól, a kezeléstől. Ezen félelmeket, azonban egy szakképzett, munkájára igényes és precíz fogorvos mind eltudja oszlatni. A Dentop fogászati rendelőjében, nem marad rejtve kérdés. A pácienseink bátran kérdezhetnek a kezelések előtt és közben is. Csapatunk mindig figyel arra, hogy kellően tájékoztassa a pácienst a beavatkozás menetéről, az egyes fogászati eszközök használatáról. Ehhez azonban nem elég csak elméleti szinten leküzdeni a szorongás okát. 

A félelem csak akkor fog elmúlni, ha gyakorlatban, a saját bőrünkön is megtapasztaljuk, hogy a fogászati kezelés igenis lehet fájdalommentes. Az eredmény pedig önmagáért beszél. Nemcsak egészségesebb és szebb mosolyt kapunk a kezelések végén, hanem önbizalmat és bátorságot is a következő alkalomhoz.

Sok esetben alábecsüljük fogaink épségét. Holott egy ugyanolyan fontos szervről van szó, mint bármelyik belső szervünk. A Dentop modern esztétikai és lézerfogászatán, felszerelt, minden problémát kielégítő eszközparkkal dolgozunk, mellyel célunk, hogy pácienseink félelmeinek eloszlatása mellett, precíz és tartós megoldásokon alapuló fogászati ellátást nyújtsunk.

Ne feledje, az Ön mosolya, a mi munkánk fokmérője!