Esztétikus, cirkon koronáinkra most 10.000Ft kedvezményt biztosítunk, így már 100.000 Ft helyett 90.000 Ft-tól elérhetőek!

Teljesen fémmentes fogpótlás, melyet a magas stabilitás, nagy precizitás és az esztétikum jellemez. Elkészítése során a precíziós lenyomatról számítógépes tervezéssel készül el a virtuális váz. A “virtuális váz” a cirkónium-oxid váz alapja, melyet számítógéppel vezérelt gyártóegységen, 5 mikron pontossággal készítenek el. További előny, hogy a cirkon korona, cirkónium híd nem tartalmaz fémet, ennek köszönhetően éri el azt az áttetsző és élettel teli megjelenést, mint amit egy természetes fognál megszoktunk. Szakmai véleményünk szerint a cirkon adja az egyik legtartósabb, áttetsző, és talán a legszebb fogpótlási lehetőségét.

CIRKÓNIUM KORONA ELŐNYEI


 • 100 % természetes, esztétikus hatású fogpótlás
 • Antiallergén, teljesen fémmentes, így a fémallergiásoknak is nyugodt szívvel ajánljuk
 • CAD/CAM számítógépes  csúcstechnológia által vezérelt tervezés és gyártás
 • Prémium minőség, garanciával
 • Pontos és tartós megoldás (Összehasonlításképp, egy átlagos jól sikerült hagyományos fém-kerámiai korona széli záródása 50-80 mikron, ezzel szemben a cirkon 5 mikron pontássággal készül!)
 • A cirkon korona gyökérkezelt, erősen elszíneződött fogcsonk borítására is alkalmas.
 • A DENTOP rendelőjében minden fogpótláshoz vállas előkészítést alakítunk ki, aminek köszönhetően elkerülhető az ínygyulladás, ínyvisszahúzódás és a fémvázas koronákra jellemző szürke ínyszél.
 • Alsó és felső fogsor hidas pótlására tökéletes megoldást nyújt, természetes hatása és tartóssága miatt.


Hogy ne maradjon fog nélkül a végleges pótlás elkészülése alatt

A korona előkészítés és a végleges korona átadása közötti időszakra ideiglenes koronát készítünk. Ez készülhet a szék mellett azonnal kül. műanyag alapú anyagok felhasználásával, vagy a labor is készíthet ideiglenes koronát különböző erősségű anyagokból. Labor által készített ideiglenes korona készítésre általában olyankor kerül sor, ha azt a koronát nem végleges ellátásra szánjuk, de várnunk kell még a végleges korona elkészítésével. Az ideiglenes koronának köszönhetően elkerülhető a fogérzékenység.

A cirkón korona és cirkónium híd legfontosabb tulajdonságai

 1. A hagyományos fémkerámia fogpótlásokkal szemben lényegesen nagyobb cirkónium-dioxid fényáteresztő képessége, ami fontos a tökéletes esztétika eléréséhez.
 2. A cirkónium-dioxid alkalmas hidak készítésére is erős vázának köszönhetően annak ellenére, hogy nem tartalmaz fémet.
 3. A vállas kialakítás elkerülhetővé teszi a fogíny szélénél megjelenő fekete szegély kialakulását.
 4. A cirkón korona nem rendelkezik hővezető tulajdonsággal, ezáltal nem következik be hideg vagy meleg túlérzékenység, mely a hagyományos fémvázas koronákra jellemző. Továbbá a fémes íz érzete sem jelentkezik, tekintve, hogy az elektromosságot sem vezeti!

Számos előnye van tehát, érdemes e mellett dönteni, most kedvezményes áron! A DENTOP-ban garanciát vállalunk minden elkészített fogpótlásra, ezzel garantáljuk a cirkónium korona tartósságát és kiváló minőségét is.

Kérjen időpontot és széppé varázsoljuk mosolyát!

Köszönjük jelentkezését!