Professzionális Beyond hidegfényes fogfehérítés, akár fogkőeltávolítással, DENTOPrémium csomagban!

A Beyond hidegfényes fogfehérítés egy innovatív és hatékony eljárás a fogak fehérítésére, amely számos előnnyel jár. A kezelés során egy speciális fogfehérítő anyagot visznek fel a fogakra, majd aktiválják a fény segítségével. Az eljárás általában gyorsan és fájdalommentesen zajlik, és az eredmények hosszú távon megmaradnak. Először is, a hidegfény segítségével alkalmazott eljárás kevésbé irritáló, mint a hagyományos fogfehérítési módszerek, és sokkal hatékonyabb eredményeket biztosít. A hidegfénynek köszönhetően a fogfehérítő anyag gyorsabban aktiválódik, így a kezelés időtartama is rövidebb.


A Beyond hidegfényes fogfehérítés nemcsak hatékony, hanem biztonságos is, mivel az eljárás során nem használnak erős kemikáliákat vagy agresszív savakat. Emellett a hidegfény nem károsítja a fogzománcot, így a kezelés során a fogak egészsége is megőrződik.


A kezelés után a fogak szépen fehérek és ragyogóak lesznek, ami jelentősen javítja az ember megjelenését és önbizalmát. A Beyond hidegfényes fogfehérítés eredménye tartós és hosszú távon megmarad, ha a megfelelő szájhigiéniai szokásokat betartjuk.

Beyond fogfehérítés segít eltávolítani az elszíneződéseket és a foltokat, amelyeket évek alatt a kávé, a tea, a dohányzás és más élelmiszerek fogyasztása okozhat. Emellett növeli az önbizalmat és az önértékelést, hiszen a fehérebb mosoly vonzóbbá és fiatalabbnak tűnhet.


Kérjen visszahívást és segítünk megtalálni az Önnek leghatékonyabb megoldást!


Köszönjük megkeresését!Hidegfényes prémium Beyond fogfehérítés, fogkőeltávolítással egy fő részére, egy alkalommal, ínyvédelemmel kb. maximum 1,5 óra alatt kompletten. Garantált eredménnyel! Ugye ezt kereste?!


Fájdalommentes, kíméletes, a fogzománcot nem károsító kezeléssel lehetnek ismét fehér, fogkőmentes fogai akár már egyetlen kezelés után. Szakképzett dentálhigiénikusok várják Önt a DENTOP-ban, ahol nyugodt körülmények között, modern berendezésekkel felszerelt rendelőben, világszínvonalú fogászati szolgáltatással szépülhetnek fogai.A Beyond fogfehérítés amellett, hogy praktikus és gyors, hiszen egyszeri kezelés is elegendő az eredményességhez, biztonságos is, hiszen semmilyen olyan anyag nem kerül felhasználásra, melynek bármilyen mellékhatása lenne. Az ún. "lámpás" fogfehérítő eljárások hasonló elvek alapján működnek, ezek közül a Beyond POLUS rendszere az egyik legkiforrottabb, legnagyobb hatékonysággal működő -többszörös díjnyertes- technológia. Ezért érdemes ezt választani, végtére is egy fogkozmetikai kezelés során is az Ön egészségéről van szó!Beyond POLUS LED-fogfehérítő lámpa sikeresen kombinálja a halogen és a LED-technológiát, és magas intenzitású hidegfénnyel működik.

(nem összetévesztendő a kevésbé hatékony, esetenként ínysérülést okozni képes, 10-20eFt-ért kínált kuponos fehérítésekkel, a Beyond POLUS az egyik elérhető legjobb, díjnyertes technológia, mely számos előnyt tartogat Önnek is! Kérdezze orvosainkat!)


Fehérítés témában olvassa el kezelési összefoglalónkat!


Miért javasoljuk Önnek, hogy a Beyond-rendszerrel végzett eljárás mellett döntsön?


Tudjuk, hogy a témában nagy a marketing-zaj. Szinte minden fogászat kínálja ezt a szolgáltatást, azonban itt sem mindegy, hogy hová jelentkezik be az ember. A szakmai hozzáértésen túl fontos tényező az esztétikai beavatkozásoknál az alkalmazott technológia maga, érdemes jól körbejárni, utána olvasni, mielőtt dönt az ember. 

Ezért próbáljuk érthetően leírni, hogy milyen különbséget fog tapasztalni, ha dentálhigiénikus szakértőink által kivitelezett profi rendelői fehérítésünket választja.


A Beyond POLUS technológiával végzett fogfehérítés nem kizárólag a fogak felszínét, hanem annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani, az elszíneződéseket megszüntetni, alapvetően kémiai úton - nem károsítva a fogát. Ebből következik, hogy a Beyond fogfehérítés a ma létező leghatékonyabb technológia a fogfehérítés területén.


Több szempontból is kiemelten biztonságos a Beyond fogfehérítés, ezeket az alábbiakban összefoglaljuk, most mégis kiemelnénk 2 tényezőt. Az egyik ok, hogy hidegfény nyaláb kerül felhasználásra, így a fogidegek nem károsodnak, nincs melegedés okozta hőhatás, ami negatív módon hat az élő fogra (gondoljanak csak bele, ezért is hűtik vízzel minden esetben fogászati beavatkozások során a fogorvosok a fogat; az elv itt ugyanaz). A másik óriási előnye a kezelésnek, hogy a fehérítő zselé vízbázisú, vízben oldódó, így nem károsodik a fogzománc.

A kezelés alatt alkalmazott hidegfény, valamint a fehérítő zselé nem rendelkezik ismert mellékhatással.


A fehérítési technológiánk kézzelfogható előnyei 6 pontban összefoglalva

1. A technológia katalizálja a fogfehérítő anyagot, fokozza a hatékonyságot, így átlagosan 6-8 árnyalattal fehérebb fogak érhetőek el csupán 1 kezelésen való részvétellel (kb. 1,5 óra).

2. A piacon elérhető legfejlettebb fényszűrő technológiával rendelkezik, ezáltal a kezelés teljes mértékben mentes a fogakat és nyálkahártyát károsító UV és infravörös sugaraktól.

3. Tehát a fogbél, azaz a fogideg sem károsodik, nincs morfológiai változás!

4. A fehérítő folyadék vízbázisú, nem érintkezik az ínyével, nem károsítja a fogzománcot.

5. A felbomlott színezőanyagok helyén keletkezett mikroszkopikus pólusokba fluoridok építhetők be, ami nem csak erősíti a fogzománcot, de tartósabbá is teszi a fogfehérítés hatását is

6. Hőkérdés! Mivel az eljárás nem igényli a hőbehatást (értsd: hidegfény), ez közvetlenül csökkenti a fogérzékenység kialakulásának kockázatát!


A rendelői fogfehérítés 4 egyszerű lépése


  1. Első lépésben, a fogfehérítést megelőzően, minden esetben egy teljes körű fogtisztítást végzünk (fogkő eltávolítás);
  2. Ezt követően felhelyezésre kerül az íny és nyálkahártya védő anyag;
  3. Harmadik lépésként a fogak felszínére felkerül a zselés állagú fogfehérítő anyag, melyet kék fényű lámpával alkalmanként max. 15 percig világítunk meg;
  4. A zselé eltávolítása után, új zselét helyezünk fel a fogra, amit szintén újabb max. 15 percig aktiváljuk. (A teljes fehérítési folyamat időtartama 3x15 perc, ami az alapos tisztításokkal, az aktiválandó fehérítő gél és az előírt védelmi eszközök felhelyezésével hosszabbodik meg, mindezt az Ön biztonsága érdekében.)


GY.I.K - hogy kérdései ne maradjanak megválaszolatlanok


Felszabadultan mosolyogni csak tökéletes fogsor birtokában lehet. De nem csak a szabálytalan vagy lyukas fogak okozhatnak frusztrációt, hanem az elszíneződött, sárgás, szürkés fogak is. Szerencsére ma már a modern, fogorvos által végzett fogfehérítés segítségével rövid idő alatt elérhetőek a vágyott hófehér fogak.

Az interneten barangolva számos házi praktikát találhatunk a fogfehérítéssel kapcsolatban. Közülük talán a szódabikarbónáról olvashatunk a legtöbbet, és ezen felbuzdulva sokan fölösleges pénzkidobásnak tartják, hogy fogorvossal végeztessék el a kezelést.

Arra a kérdésre, hogy jobb-e a fogorvos által végzett fogfehérítés, mint a különféle házi praktikák, a válasz egyértelmű igen! Ugyanis csak ez nyújt tartós és látványos színeredményt, ezért célszerű az otthoni kísérletezések helyett a biztos módszert választani.

A szódabikarbóna egy univerzális csodaszer, amit a vízkő eltávolítására ugyanúgy használhatunk, mint a fogak fehérítésére. Ezek után érdemes elgondolkodni azon, hogy merjünk-e kísérletezni vele, vagy válasszunk biztonságosabb módszert.

A javaslat a szódabikarbónával kapcsolatban az egyértelmű nem, és el is mondjuk, hogy miért.

A szódabikarbónával történő fogfehérítés során a dörzsölés hatására a fog felszíne igen komolyan sérül. A fehér porban található apró szemcséktől érdessé válik a fog zománca, ami azt eredményezi, hogy a „beavatkozás” után a szennyeződések jóval könnyebben tapadnak meg rajta, vagyis előbb válik szükségessé a következő fogfehérítés.

Régen a szódabikarbónánál jóval drasztikusabb módszerek is léteztek, mint például a különféle savak, vagy a sóval történő dörzsölés, de ezeket mára már szerencsésen magunk mögött hagytuk.

A drogériák polcai előtt sétálva rengeteg különféle fehérítő hatású fogkrémet találunk. Nehéz is eldönteni, hogy melyiket válasszuk, hiszen a hangzatos reklámok mind azt ígérik, hogy akár már két hét használat után a sztárokéhoz hasonló mosolyt villanthatunk.

A helyzet ezzel szemben az, hogy a fogfehérítő fogkrémek hatékonysága kétséges, és jobb, ha senki nem vár tőlük csodát. A napi szennyeződéseket nagyon szépen eltávolítják, de fehérebb fogakat nem eredményeznek. Ráadásul a bennük található mikroszemcsékkel vigyáznunk kell, mert a fogzománcot is károsíthatják.

Sokan azért nem végeztetnek fogfehérítő kezelést, mert azt gondolják, hogy utána soha többé nem ihatnak kávét, teát, azaz semmilyen színezett italt.

Ha Önt eddig ez a tévhit tartotta vissza, akkor van egy jó hírünk: a fogfehérítő kezelés után is fagyaszthatja ezeket az italokat, bár igaz, hogy közvetlenül a beavatkozás után be kell tartania néhány szabályt.

Annak érdekében, hogy a fogfehérítés eredménye tartós legyen, a kezelést követő két héten belül semmiképpen nem fogyaszthat színezett italokat, és kerülnie kell a dohányzást is. Fontos még kiemelni az első 48 órát, ami különösen kritikus ebből a szempontból, de örökre nem kell lemondania a reggeli frissítő feketéről.

A fájdalom kérdése szinte az összes fogászati beavatkozásnál felmerül, így a fogfehérítésnél is. Ettől azonban nem kell tartania, ha az általunk használt technológiával végezteti el a fehérítést.

A fogászati fogfehérítés során egy úgynevezett fehérítő gélt használ a fogorvos, ami fény hatására lebomlik, és az így felszabaduló oxigén végzi el a „munkát” a fogak felszínén. A beavatkozás tehát semmilyen fájdalommal nem jár, azt viszont fontos kihangsúlyozni, hogy egyéni érzékenységek ritkán előfordulhatnak.

Akinek fokozottan érzékenyek a fogai, annak érdemes már a kezelés előtt felkészülnie – erre speciális gélek állnak rendelkezésre –, illetve a fehérítés után is kialakulhat hidegre-melegre történő érzékenység, de ez is jól kezelhető. Minden esetben jelezze fogérzékenységét orvosának, hogy a megfelelő megoldást találjuk meg közösen az Ön számára.

Nem, ezért van szükség egy precíz kezelési terv elkészítésére, melyben pontosan meghatározzuk a kezelések sorrendjét. A fogfehérítés után lehetőség van a régi tömések, pótlások cseréjére, így egységes, szép fogszín és mosoly érhető el.

Alapvetően az életmódtól függ. Amennyiben jó a szájhigiéniája és nem fogyaszt sok színezőanyagot tartalmazó ételt-italt (tea, cola, kávé, dohányzás, stb.) az eredmény akár években mérhető. Aki mégis napjában többször fogyaszt ilyen termékeket, náluk sincs gond, mert évente egy 2-3 napos otthoni sínes fehérítéssel kielégíthetően fenntartható az eredmény.

A kezelést fél évnél gyakrabban semmiképp nem javasoljuk megismételni még annak ellenére sem, hogy nem okoz a foganyagban/zománcban károsodást. Általában az a tapasztalat, hogy évente érdemes megismételni, vagy otthoni sínes fehérítéssel a kívánt állapotot megőrizni, hogy a megfelelő fehérség hosszabb távon fenntartható legyen legyen.


FONTOS! Hogyan őrízhetem meg a fogaim fehérségét a beavatkozást követően?


Fogfehérítés utáni teendők

Az elért eredmény tartóssága függ az életmódtól, mivel bizonyos ételekben, italokban lévő pigment anyagok, idővel a fogak visszaszíneződését okozhatják. Ezt elkerülendő javasolt az színmegtartó kezeléshez, egyéni fogfehérítő sín elkészítése.

Javasoljuk, hogy a kezelést követő min. 48 órán át

ne fogyasszon erősen színező ételeket (pl: cékla, piros gyümölcsök, citrus félék, szójaszósz, curry stb.,)

kerülje továbbá az erősen színező italokat is (pl – vörösbor, szénsavas üdítők, cola, kávé, fekete tea)

és mellőzze a dohányzást.


Válassza a DENTOPrémium-csomagunkat a tökéletes eredményért! Komplex törődés.

Időpontfoglaláshoz kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!


Köszönjük jelentkezését!


Megjegyzés: a fogfehérítési csomagajánlatok teljes ára az első kezelés alkalmával fizetendő. Protokoll szerint a fogkőlevétel más alkalommal történik, mint a fehérítés, hogy a kívánt hatékonyságot biztosítani tudjuk.

AZ AKCIÓ VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES!