Rendelői prémium fogfehérítés! Minőség, teljes biztonság mellett.

Beyond POLUS rendelői professzionális fogfehérítés most kedvezménnyel, 85eFt-ért elérhető rendelőnkben, a tavaszi megújulás jegyében!

Akciónk keretében most 25eFt-ot megtakaríthat és hosszú időre ragyogni fognak fogai. (Az eredeti ár 110eFt, most már 85eFt-ért elérhető!)

A Beyond™ POLUS™ biztonságos, gyors és hatékony!

Beyond POLUS LED-fogfehérítő lámpa sikeresen kombinálja a halogen és a LED-technológiát, és magas intenzitású hidegfénnyel működik.

(nem összetévesztendő a kevésbé hatékony, esetenként ínysérülést okozni képes, 20eFt-ért kínált kuponos fehérítésekkel, a Beyond POLUS az egyik elérhető legjobb, díjnyertes technológia, mely számos előnyt tartogat Önnek is! Kérdezze orvosainkat!)


Fehérítés témában olvassa el kezelési összefoglalónkat!

Miért jó ez Önnek?


1. Mert a technológia katalizálja a fogfehérítő anyagot, fokozza a hatékonyságot, így átlagosan 8 árnyalattal fehérebb fogak érhetőek el csupán 30 perc alatt.

2. Mert a piacon elérhető legfejlettebb fényszűrő technológiával rendelkezik, ezáltal a kezelés teljes mértékben mentes a fogakat és nyálkahártyát károsító UV és infravörös sugaraktól.

3. Tehát a fogbél, azaz a fogideg sem károsodik, nincs morfológiai változás!

4. A fehérítő folyadék vízbázisú, nem érintkezik az ínyével, nem károsítja a fogzománcot.

5. A felbomlott színezőanyagok helyén keletkezett mikroszkopikus pólusokba fluoridok építhetők be, ami nem csak erősíti a fogzománcot, de tartósabbá is teszi a fogfehérítés hatását is

6. A berendezés alacsonyabb hőfokon üzemel, mint az alternativ fehérítő rendszerek, ami fokozza a paciens kezelés közbeni komfortérzetét, és csökkenti a fogérzékenység kialakulásának kockázatát!

Ki ne szeretne ragyogóan fehér fogsort? Gondoljon csak egy szép fotóalbumra...

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az esztétika. A szép mosoly több munkakörben már elvárássá vált, az emberek önbizalmát is növeli, ha magabiztosan mosolyoghat, ragyogó fogai ápolt, önmagára igényes külsőt kölcsönöznek viselőjének. Ennek megalapozásában mi is tudunk segíteni!

A DENTOP-nál KIZÁRÓLAG fogorvos végzi a rendelői fogfehérítést, hogy Ön maximális biztonság mellett szépülhessen!

Egyetlen látogatás a fogorvosnál és mosolya újra ragyogóan fehér lehet!

Látványos eredményt garantáljuk!

Miért érdemes Önnek rendelői fogfehérítést választania az otthoni helyett?

1. A kezelést fogorvos végzi.

2. Összesen maximum 1 órát vesz igénybe.

3. Hatása hosszan tart.

4. Nem jut a fehérítő anyagból még kis mennyiségben sem a szervezetébe.

5. Nincs szükség lenyomatvételre.

GY.I.K. - hogy kérdései ne maradjanak megválaszolatlanok

Felszabadultan mosolyogni csak tökéletes fogsor birtokában lehet. De nem csak a szabálytalan vagy lyukas fogak okozhatnak frusztrációt, hanem az elszíneződött, sárgás, szürkés fogak is. Szerencsére ma már a modern, fogorvos által végzett fogfehérítés segítségével rövid idő alatt elérhetőek a vágyott hófehér fogak.

Az interneten barangolva számos házi praktikát találhatunk a fogfehérítéssel kapcsolatban. Közülük talán a szódabikarbónáról olvashatunk a legtöbbet, és ezen felbuzdulva sokan fölösleges pénzkidobásnak tartják, hogy fogorvossal végeztessék el a kezelést.

Arra a kérdésre, hogy jobb-e a fogorvos által végzett fogfehérítés, mint a különféle házi praktikák, a válasz egyértelmű igen! Ugyanis csak ez nyújt tartós és látványos színeredményt, ezért célszerű az otthoni kísérletezések helyett a biztos módszert választani.

Az eljárás lényege, hogy egy különleges gél kerül a fogakra, amit egy speciális UV fény mentes lámpa fényével világítunk meg. A lámpa fénye aktiválja a fogfehérítő zselét, amelynek szabad oxigénje kioldja, semlegesíti a fogak mélyebb szöveteiben lerakódott pigmenteket, amelyek így visszanyerik fehérségüket.

Az eljárás mindössze 3×10 perc hosszúságú fehérítő ciklussal éri el kiemelt hatékonyságát, illetve egy negyedórás előkészítést igényel, mely során egy megfelelő izolációt készül annak érdekében, hogy a fehérítő anyag ne érintkezhessen a lágy részekkel.

A szódabikarbóna egy univerzális csodaszer, amit a vízkő eltávolítására ugyanúgy használhatunk, mint a fogak fehérítésére. Ezek után érdemes elgondolkodni azon, hogy merjünk-e kísérletezni vele, vagy válasszunk biztonságosabb módszert.

A javaslat a szódabikarbónával kapcsolatban az egyértelmű nem, és el is mondjuk, hogy miért.

A szódabikarbónával történő fogfehérítés során a dörzsölés hatására a fog felszíne igen komolyan sérül. A fehér porban található apró szemcséktől érdessé válik a fog zománca, ami azt eredményezi, hogy a „beavatkozás” után a szennyeződések jóval könnyebben tapadnak meg rajta, vagyis előbb válik szükségessé a következő fogfehérítés.

Régen a szódabikarbónánál jóval drasztikusabb módszerek is léteztek, mint például a különféle savak, vagy a sóval történő dörzsölés, de ezeket mára már szerencsésen magunk mögött hagytuk.

A drogériák polcai előtt sétálva rengeteg különféle fehérítő hatású fogkrémet találunk. Nehéz is eldönteni, hogy melyiket válasszuk, hiszen a hangzatos reklámok mind azt ígérik, hogy akár már két hét használat után a sztárokéhoz hasonló mosolyt villanthatunk.

A helyzet ezzel szemben az, hogy a fogfehérítő fogkrémek hatékonysága kétséges, és jobb, ha senki nem vár tőlük csodát. A napi szennyeződéseket nagyon szépen eltávolítják, de fehérebb fogakat nem eredményeznek. Ráadásul a bennük található mikroszemcsékkel vigyáznunk kell, mert a fogzománcot is károsíthatják.

Sokan azért nem végeztetnek fogfehérítő kezelést, mert azt gondolják, hogy utána soha többé nem ihatnak kávét, teát, azaz semmilyen színezett italt.

Ha Önt eddig ez a tévhit tartotta vissza, akkor van egy jó hírünk: a fogfehérítő kezelés után is fagyaszthatja ezeket az italokat, bár igaz, hogy közvetlenül a beavatkozás után be kell tartania néhány szabályt.

Annak érdekében, hogy a fogfehérítés eredménye tartós legyen, a kezelést követő két héten belül semmiképpen nem fogyaszthat színezett italokat, és kerülnie kell a dohányzást is. Fontos még kiemelni az első 48 órát, ami különösen kritikus ebből a szempontból, de örökre nem kell lemondania a reggeli frissítő feketéről.

A fájdalom kérdése szinte az összes fogászati beavatkozásnál felmerül, így a fogfehérítésnél is. Ettől azonban nem kell tartania, ha az általunk használt technológiával végezteti el a fehérítést.

A fogászati fogfehérítés során egy úgynevezett fehérítő gélt használ a fogorvos, ami fény hatására lebomlik, és az így felszabaduló oxigén végzi el a „munkát” a fogak felszínén. A beavatkozás tehát semmilyen fájdalommal nem jár, azt viszont fontos kihangsúlyozni, hogy egyéni érzékenységek ritkán előfordulhatnak.

Akinek fokozottan érzékenyek a fogai, annak érdemes már a kezelés előtt felkészülnie – erre speciális gélek állnak rendelkezésre –, illetve a fehérítés után is kialakulhat hidegre-melegre történő érzékenység, de ez is jól kezelhető. Minden esetben jelezze fogérzékenységét orvosának, hogy a megfelelő megoldást találjuk meg közösen az Ön számára.

"Tuningolja" fel a mosolyát, jelentkezzen be esztétikai fogászatunkra!

Köszönjük jelentkezését!