Dr. Bérczy Kinga előadást tart a Kutatók Éjszakáján @2019.09.27-én, a Semmelweis Egyetemen a fogászati implantológia aktuális kérdéseiről

Önt is érdeklik a legmodernebb, implantátumos fogpótlások? Mire lehet számítani, az Ön esetében is alkalmazható-e ez az eljárás? Szeretné már megszüntetni a foghiányát, de igazán nem tudott senkihez fordulni a kérdéseivel?

Most eljött a lehetőség, hogy egy kötetlen előadás keretében felteheti kérdéseit Kollégánknak, illetve meghallgathatja a témában összeállított kiváló, informatív előadását. Amennyiben szeretne elmenni, kérjük regisztráljon az eseményre a lenti gombon elérhető oldalon, és vegyen részt a Kutatók Éjszakáján idén is!


Az előadás rövid összefoglalása alább olvasható:

"A fogászati implantátumokra készült fogpótlásokkal kapcsolatban számos kérdés merül fel. Kinek lehet és kinek nem lehet implantálni? Milyen általános és lokális feltételei vannak a fogászati implantációnak? Fémallergia esetén lehet-e implantálni? Milyen fogpótlásokat készíthetünk implantátumokra? Ezekre és hasonló kérdésekre igyekszünk választ adni az előadás során." 

Az előadó Dr. Bérczy Kinga.


Az előadás időpontja: 

szeptember 27. @ 18:30 - 18:50


Helyszín: 

Semmelweis Egyetem – Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrum

Szentkirályi u. 47.

Budapest, 1088 Magyarország


Szervező intézmény: 

Semmelweis Egyetem.



Részletek, és a Kutatók Éjszakája honlapjának közvetlen eléréséhez, valamint REGISZTRÁCIÓHOZ kattintson az alábbi gombra:


Dr. Bérczy Kinga szájsebész kollégánk előadása a Kutatók Éjszakáján