Frissítés / COVID-19 update! FONTOS KÖZLEMÉNY! Csak sürgősségi ellátás 2020.03.16-tól!

Frissítés / COVID-19 update! FONTOS KÖZLEMÉNY!

☣️☣️☣️


Tisztelt Pácienseink!

A jelenlegi járványügyi veszélyhelyzet sikeres kezelése érdekében mind a lakosság, mind pedig az egészségügyi ellátók részéről komoly áldozatokat kell most meghozni.

Rendelőnk legfőbb célja az elkövetkezendő időszakban, hogy a COVID-19 koronavírus okozta járvány a lehető legkevesebb súlyos megbetegedést és emberéletet követelje, valamint, hogy minél hamarabb a megszokott módon tudjuk folytatni tevékenységünket.

A vírus terjedése szempontjából döntő jelentőségű, hogy a következő napokban/hetekben sikerül-e minimalizálni a személyes érintkezéseket (social distancing). Mivel a fogászati ellátás meglehetősen szoros kontaktusnak számít, mind Önökre, mint Paciensekre, mind pedig a rendelő minden munkatársára, orvosára nézve az alábbi felelős döntést hoztuk meg az Orvosi Csapatunkkal, a körülményektől sokkolva, de teljes egyetértésben:

A DENTOP Fogászati Rendelő mindenben naprakészen követi a hatósági előírásokat. Figyelembe véve a 2020.03.14-én kiadott, a fogászati alapellátást az akut kezelésekre korlátozó 10/2020. (III.14) EMMI rendeletet és a Magyar Orvosi Kamara 2020.03.15-i magánorvosi praxisokra vonatkozó ajánlását, valamint a koronavírus pandémia miatt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a mai napon elrendelt soron kívüli intézkedési előírások alapján 2020.03.16-tól rendelőnk a COVID-19 koronavírus által okozott járványügyi vészhelyzet miatt sajnálatos módon minden halasztható időpontot határozatlan időre lemondani kényszerül.

Kizárólag a feltétlenül szükséges sürgősségi beavatkozásokat áll módunkban elvégezni, megváltozott rendelési időben. Az akut, ügyeleti renddel kapcsolatban hamarosan új tájékoztatással szolgálunk! Kérdés esetén keressék kollégáinkat a rendelő elérhetőségein:

☎️ 06 70 408 7088 

vagy a [email protected] email-címen.

A jelenleg kezelés alatt álló és kezelésre váró pácienseinkkel hamarosan megkezdjük a kapcsolatfelvételt telefonon és e-mailben a már meglévő időpontok átütemezése miatt.


Megértésükben és együttműködésükben bízva,

Üdv. DENTOP Fogászat