Esztétikai fogászat

Fogai elszíneződtek? Vagy formájuk, méretük nem megfelelő? Az egészséges fogak és a szép mosoly egyaránt hozzájárulnak az Ön önbizalmához. Válassza esztétikai fogászatunkat!


Legyen elégedett a mosolyával! Kérjen visszahívást és segítünk az Önnek megfelelő időpont megtalálásában szakértőinkhez!


Köszönjük megkeresését!Szégyelli a saját mosolyát? Ez bizony gátlásokhoz vezethet a munkában éppúgy, mint a magánéletben. A DENTOP esztétikai fogászati megoldásai segítenek Önnek abban, hogy visszanyerje vonzó külsejét, ezzel együtt azt a magabiztos fellépést, ami bizonyos szakmákban egyenesen követelmény.

Bízza magát ránk, és a kezelés után a tükör biztosan azt mondja majd, hogy az Öné a legszebb mosoly a világon!

Esztétikai fogászatunkon az alábbi kezelésekkel tesszük varázslatossá a mosolyát:


  • Esztétikus tömések: a saját fogak árnyalatához tökéletesen illeszkedő kompozit tömések láthatatlan és esztétikus megoldást nyújtanak a szuvasodás okozta problémákra.
  • Direkt frontfog restaurációk/felépítések, direkt héjak: a fogfehérítésre nem reagáló fogaknál a direkt héjak visszaadják a rágószerv ragyogó színét.
  • Porcelán héjak (veneer): a porcelán héjakkal mind az elszíneződött, mind a csorba, letört fogak visszanyerik eredeti szépségüket.
  • Kompozit és préskerámia fogbetétek (inlay/onlay): amikor egy fogtömés már nem elég a lyukas fog kezelésére, az inlay és onlay betéteket nyújtanak tartós eredményt.
  • Fogpótlások, azaz cirkónium, fémmentes kerámia, préskerámia, valamint fémkerámia koronák és hidak: a hibátlan fogsor akár nagyobb foghiány esetén sem álom többé a legmodernebb anyagok felhasználásával készült fix fogpótlásokkal. Fogpótlásainkat implantátumra rögzítve is kérheti.
  • Fogfehérítés: öné lehet a sztárok mosolya a legújabb fogfehérítő eljárásokkal, amiket rendelőnkben is megtalál. Rendelőnkben a Beyond POLUS Advanced díjnyertes, hidegfényes LED (kombinált) technológiát ajánljuk Pacienseinknek, mely használatával a magas hatékonyság  minimális szenzitivitással érhető el, kontrollált keretek között, nagyfokú biztonságban.
  • Ínyplasztika: hogy az ínyének esetleges visszahúzódása se legyen akadálya a harmonikus mosolynak. Modern eljárásokkal, műtéti úton is tudjuk kezelni problémáját! Ínyplasztikai beavatkozást lézerkezeléssel is végezzük a még szebb esztétikai eredmény elérése érdekében.

Mosolyogjon felszabadultan! Meglesz rá az oka, hisz esztétikai fogászati kezeléseink után nincsenek többé sem foghiányok, sem elsárgult fogak. Forduljon hozzánk bátran, bármilyen különleges igény esetén!

Legfontosabb, hogy mikroszkópon keresztül szemlélve a fogat precízebben tud dolgozni a kezelőorvos. Ennél fogva a szükségessé váló fogpótlás kialakításához kevesebb foganyag kerül eltávolításra. Alkalmazási lehetőségekről érdeklődjön kezelőorvosunknál!

Mikroszkópos nagyításban akár 30-szoros nagyításban is láthatjuk a fogat, mely a fog előkészítésében (fogpótláshoz való preparálásnál), a lenyomatvételkor és az elkészült fogpótlás rögzítésekor is hasznosnak bizonyul.

A mikroszkóp használata során ugyanis a Paciens/Ön a kezelőszékben fekve pihen, a kezelőorvosa pedig az eddig megszokottól eltérően, ülve, egyenes gerinccel végzi a beavatkozást. Ezzel megszűnik a kényelmetlen, esetenként bezártságra emlékeztető érzés, ugyanakkor pontos, esztétikus, az Ön foga védelme érdekében történő kezelésben lesz része.

Széppé varázsoljuk mosolyát! Jelentkezzen be rendelőnkbe!

Köszönjük megkeresését!

Orvosaink akiknek ez a szakterülete:

Dr. Körhegyi Eszter

"Munkám során kiemelt gondot fordítok a megelőzésre és a felmerülő kérdések megválaszolására is, mert hiszem, hogy a közösen elért eredményeink csak így lehetnek hosszú távon is sikeresek."

További információ
Dr. Körhegyi Eszter Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Dr. Rangics Anna

"Fogorvosi munkám során a legfontosabb számomra a precíz munkavégzés és a preventív szemlélet. Célom, hogy magabiztos mosollyal távozzon a rendelőből."

További információ
Dr. Rangics Anna Fogorvos