BlancOne fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés akár már 10 perc alatt - beauty kezelés a fogaidnak kedvező áron!

Hajlamos vagy mindent az utolsó pillanatra hagyni? Közeleg egy fontos megbeszélés, állásinterjú, randi, családi esemény időpontja, ahol szeretnéd a legjobb formádat hozni, de még nincs időpontod a tervezett fogfehérítésre? Nem probléma, mert ma már elérhető olyan fogfehérítő kezelés is, amivel nem kell 1-másfél órát a fogfehérítő géllel a “szádban” töltened, hanem a professzionális fogtisztítással egybekötve, akár + 10 perc is elegendő ahhoz, hogy több árnyalattal fehérebb mosollyal állj fel a székből. 

Prémium fogászati rendelőként fontosnak tartjuk a legújabb technológiák alkalmazását, ezért elhoztuk a pácienseinknek Olaszországból a BlancOne® CLICK fogfehérítési eljárást, amely amellett, hogy a ma elérhető leggyorsabb rendelői kozmetikai fogfehérítés, bizonyítottan hatásos is. 


Kiknek ajánljuk a BlancOne® CLICK fogfehérítést?

✅azok számára, akik kerülni szeretnék a “drasztikusabb” beavatkozásokat és apró lépésekben szeretnének megismerkedni fogfehérítéssel

✅azoknak, akik a fogkőeltávolítást szeretnék összekötni esztétikai fogfehérítő kezeléssel

✅elfoglalt emberek számára, akik nem tudnak és nem is akarnak a napjukból órákat rászánni egy kozmetikai fogászati kezelésre 

✅rögzített fogszabályozó készüléket viselők számára


A BlancOne® CLICK fogfehérítés előnyei

⭐gyors

A BlancOne® CLICK rendszerével csupán 10 PERC a fogfehérítés

Időpont akár egy héten belül is tudunk adni.

⭐biztonságos

Fájdalommentes

Nem károsítja a fogzománcot

Nem okoz érzékenységet

Szakképzett dentálhigiénikusok végzik a kezelést

⭐hatásos

Egyéni adottságoktól függően akár 3-4-5 árnyalattal fehérebb fogak

Prémium minőségű karbamid-peroxid tartalmú gélt használunk az eljárás során

Prémium fogtisztítással egybekötve valóban megújul a mosolyod

⭐tartós

Megfelelő életmód mellett hónapokig tartó végeredményt ad

Nem kell a kezelés után napokig figyelni a táplálkozásra annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a gyors újbóli elszíneződés


Ezeket jó ha tudod fogfehérítés előtt

Minden fogfehérítést megelőzően javasolunk egy általános fogászati szűrést is, melynek során felmérjük a fogak állapotát. Amennyiben a fogászati szűrés alkalmával fogkövet, lerakódásokat, elszíneződéseket találunk, úgy fogkőeltávolításra is szükség lesz a fogfehérítést megelőzően.

A hagyományos fogfehérítő kezeléseknél a fogkőeltávolítás és a fogfehérítés két külön alkalommal történik. A BlancOne® fogfehérítés kíméletes eljárásának köszönhetően a fogkőeltávolítás és a fogfehérítés akár egyidőben is történhet!  


Szeretnél még többet megtudni kezelésről vagy legszívesebben már holnap kipróbálnád? Lépj velünk kapcsolatba! Itt kérhetsz tőlünk visszahívást:

Köszönjük megkeresését!Mennyibe kerül a rapid fogfehérítés? 


A BlancOne® CLICK fogfehérítés listaára rendelőnkben 39.900 Ft, viszont most bevezető áron, mindössze 32.000 Ft-ért veheted igénybe induló kozmetikai fogászati kezelésünket.


Dental Wellness Quick White (EMS GBT + BlancOne CLICK) csomagajánlatunk induló, együttes ára most 59.900Ft.


További csomagjainkat az alábbi ábrán mutatjuk be, a bevezető árak megjelelölése mellett. További információért kérjük hívd kollégánkat a +36 70 408 7088-as számon!


Több árnyalattal világosabb fogak, akár egy alkalmat követően is!

Köszönjük megkeresését!