Fogtömés

Esztétikus kompozit, fehér színű fogtöméseket készítünk Budán, a XI. kerületben.

Esztétikus kompozit töméseink most kedvezményesen elérhetőek! Modern XI. kerületi fogászati rendelőnkben magasan képzett fogorvosaink várják Önt!


Esztétikus fogtöméseinkre garanciát vállalunk!


Töméscserére fel!

Meglévő amalgám töméseinek cseréjén gondolkozik? Ajánljuk figyelmébe ezt az oldalt.


A fogszuvasodás jeleit fedezte fel a fogán? Szorong, mert kezelésre váró lyukas fogai vannak? Ne aggódjon! A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb probléma, amivel hozzánk fordulnak. A kezelés végén azonban pácienseink azzal a pozitív tapasztalattal távoznak, hogy egyáltalán nem volt miért aggódniuk!


Tökéletes végeredmény, modern, tartós tömőanyagokkal!


A lyukas fogak töméséhez, fognyaki szuvasodás kezeléséhez használt, számos árnyalatban rendelkezésre álló, fényre kötő kompozit tömések tökéletesen illeszkednek az Ön saját fogainak a színéhez, így a frontfogakon is természetes hatású végeredmény érhető el. A hátsó fogak rágófelületének kialakítása után pedig úgy használhatóak a kezelt rágószervek, mint újkorukban.


Kompozit vagy amalgám tömés?


Az amalgám tömések rossz híre miatt ma már csak nagyon ritkán alkalmazzák a fogorvosok ezt az anyagot. Bár tartós, és az ára is kedvező, a modern kompozit tömések szinte teljesen kiszorították, a magánrendelőkből legalábbis.

A vitatott amalgámot kiváltó kompozit anyagok ugyanakkor teljesen veszélytelenek, az elkészült tömés pedig tartós, így a kezelés szakszerű elvégzése után hosszú éveken át problémamentes élet élhető egy kompozit töméssel.


A fogszuvasodás visszafordítható?


Természetesen erre csak az időben felismert, kezdeti stádiumban lévő szuvasodás esetén van lehetőség – a többi esetben, sajnos, marad a hagyományos fogtömés.

Nem tudjuk elégszer elmondani pácienseinknek, hogy a fogászatban mennyire fontos a megelőzés, illetve az időben megkezdett kezelés. Ma már olyan korszerű berendezések állnak a rendelkezésre, amikkel a fogszuvasodást már a kezdeti szakaszban fel lehet ismerni.

A rendelőnkben alkalmazott caries-detektorral már a legkisebb elváltozásokat is azonosítani tudjuk, hogy a foganyag-elvételt a minimálisra csökkentsük.


Barázdazárás a fogszuvasodás megelőzéséért


A fogszuvasodás a legtöbb embernél még gyermekkorban kezdődik el. Általában a helytelen fogmosási technika az oka, hiszen a gyerkőcök örülnek, ha letudják ezt a terhes kötelezettséget.

A barázdazárás célja az, hogy az őrlőfogak barázdáit egy fényre kötő, folyékony műanyag segítségével lezárjuk, így a szuvasodást okozó baktériumok nem tudnak „megülni” bennük, ezzel pedig jelentősen csökkenthető a gyermekkori fogszuvasodás esélye.

Segítünk, hogy megóvja gyermeke fogát! Szeretné, hogy gyermekének felnőttkorában is egészséges, szuvasodástól mentes fogai legyenek? Hozza el rendelőnkbe! Barátságos orvosaink elvégzik a fájdalommentes barázdazárást.


Nálunk minden családtag jó kezekben van, mivel a fogszuvasodás kezeléseinket is fájdalommentesen végezzük. Így könnyű búcsút inteni a csúnya, szuvas fogaknak!


Szanáltassa fogait, jelentkezzen be esztétikai fogászati specialistáinkhoz! Tegyen a fogszuvasodás ellen!


Köszönjük megkeresését!

Orvosaink akiknek ez a szakterülete:

Dr. Körhegyi Eszter

"Munkám során kiemelt gondot fordítok a megelőzésre és a felmerülő kérdések megválaszolására is, mert hiszem, hogy a közösen elért eredményeink csak így lehetnek hosszú távon is sikeresek."

További információ
Dr. Körhegyi Eszter Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Dr. Rangics Anna

"Fogorvosi munkám során a legfontosabb számomra a precíz munkavégzés és a preventív szemlélet. Célom, hogy magabiztos mosollyal távozzon a rendelőből."

További információ
Dr. Rangics Anna Fogorvos