Fogtömés

Esztétikus töméseink most kedvezményesen elérhetőek!


Töméseinkre garanciát vállalunk!


Töméscserére fel!

Meglévő amalgám töméseinek cseréjén gondolkozik? Ajánljuk figyelmébe ezt az oldalt.


A fogszuvasodás jeleit fedezte fel a fogán? Szorong, mert kezelésre váró lyukas fogai vannak? Ne aggódjon! A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb probléma, amivel hozzánk fordulnak. A kezelés végén azonban pácienseink azzal a pozitív tapasztalattal távoznak, hogy egyáltalán nem volt miért aggódniuk!


Tökéletes végeredmény, modern tömőanyagokkal!


A lyukas fogak töméséhez, fognyaki szuvasodás kezeléséhez használt, számos árnyalatban rendelkezésre álló, fényre kötő kompozit tömések tökéletesen illeszkednek az Ön saját fogainak a színéhez, így a frontfogakon is természetes hatású végeredmény érhető el. A hátsó fogak rágófelületének kialakítása után pedig úgy használhatóak a kezelt rágószervek, mint újkorukban.


Kompozit vagy amalgám tömés?


Az amalgám tömések rossz híre miatt ma már csak nagyon ritkán alkalmazzák a fogorvosok ezt az anyagot. Bár tartós, és az ára is kedvező, a modern kompozit tömések szinte teljesen kiszorították, a magánrendelőkből legalábbis.

A vitatott amalgámot kiváltó kompozit anyagok ugyanakkor teljesen veszélytelenek, az elkészült tömés pedig tartós, így a kezelés szakszerű elvégzése után hosszú éveken át problémamentes élet élhető egy kompozit töméssel.


A fogszuvasodás visszafordítható?


Természetesen erre csak az időben felismert, kezdeti stádiumban lévő szuvasodás esetén van lehetőség – a többi esetben, sajnos, marad a hagyományos fogtömés.

Nem tudjuk elégszer elmondani pácienseinknek, hogy a fogászatban mennyire fontos a megelőzés, illetve az időben megkezdett kezelés. Ma már olyan korszerű berendezések állnak a rendelkezésre, amikkel a fogszuvasodást már a kezdeti szakaszban fel lehet ismerni.

A rendelőnkben alkalmazott caries-detektorral már a legkisebb elváltozásokat is azonosítani tudjuk, hogy a foganyag-elvételt a minimálisra csökkentsük.


Barázdazárás a fogszuvasodás megelőzéséért


A fogszuvasodás a legtöbb embernél még gyermekkorban kezdődik el. Általában a helytelen fogmosási technika az oka, hiszen a gyerkőcök örülnek, ha letudják ezt a terhes kötelezettséget.

A barázdazárás célja az, hogy az őrlőfogak barázdáit egy fényre kötő, folyékony műanyag segítségével lezárjuk, így a szuvasodást okozó baktériumok nem tudnak „megülni” bennük, ezzel pedig jelentősen csökkenthető a gyermekkori fogszuvasodás esélye.

Segítünk, hogy megóvja gyermeke fogát! Szeretné, hogy gyermekének felnőttkorában is egészséges, szuvasodástól mentes fogai legyenek? Hozza el rendelőnkbe! Barátságos orvosaink elvégzik a fájdalommentes barázdazárást.


Nálunk minden családtag jó kezekben van, mivel kezeléseinket fájdalommentesen végezzük. Így könnyű búcsút inteni a csúnya, szuvas fogaknak!


Szanáltassa fogait, jelentkezzen be esztétikai specialistáinkhoz!

Köszönjük megkeresését!

Orvosaink akiknek ez a szakterülete:

Dr. Fehér Evelin

"Meggyőződésem, hogy a digitális fejlett technológiák széleskörű használata a sikeres fogászati kezelések záloga."

További információ
Dr. Fehér Evelin Konzerváló- és esztétikai fogászati beavatkozások