Konzultáció, állapotfelmérés


Célunk, hogy a hozzánk forduló Páciens fogászati problémáit átfogóan kezeljük, és egy stabil, fenntartható állapotot érjünk el.


Nézzen szét akciós ajánlataink között:

A fogászati kezelés többlépéses, tervezett, egymásra épülő folyamat.


Fogorvosaink az első találkozás alkalmával állapotfelmérést végeznek. Egy ilyen találkozás során felvesszük pácienseink részletes kórtörténetét, minden fogat megvizsgálunk, a nyálkahártyát is beleértve, továbbá szájüregi rákszűrés is történik.

Az állapotfelmérés során a szájüregi vizsgálat és a korszerű röntgenberendezésekkel készített felvételek és fotók kiértékelését követően felállítunk pácienseik számára egy egyénre szabott kezelési tervet. 


Amennyiben rendelkezik 3 hónapnál nem régebbi panoráma röntgen felvétellel, kérjük hozza magával, vagy küldje el nekünk, hogy ki tudjuk elemezni. Amennyiben nincs aktuális röntgene, örömmel készítünk Önnek rendelőnkben.

Rendelőnkben egyes eseteket team-munka keretében látunk el, hiszen különböző szakterületek specialistái dolgoznak itt, a minél magasabb színvonalú ellátás érdekében. A kezelési terv felállításánál figyelembe vesszük pácienseink igényeit, időt szánunk az alapos, érthető kommunikációra, hiszen nálunk az Ön érdeke az első.


Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá a megelőzésre, ezért minden kezelés-sorozat szerves része a szájhigiénés oktatás. A fogkőlevételt követően rendelőnkben dentálhigiénikus segíti a megfelelő szájhigiénia elsajátítását, a szájápolási eszközök használatának megtanításával egybekötve. A közösen elért eredmény kizárólag így tudja hosszú távon szolgálni az Ön egészségét, amiben Ön kulcsszerepet játszik!

Félévente javasoljunk a fogászati ellenőrzést pácienseinknek, hogy szükség esetén mindig időben beavatkozhassunk, ha probléma merül fel.


Egy fogászati kezelés(sorozat) tehát 3 fő szakaszra bontható. Ezek közül a konzultáció és a klinikai (szájüregi) vizsgálat képezi az első fontos lépést, amelynek eredményeképpen előállhat a személyre szabott kezelési terv. 

Bármely nagyobb fogászati beavatkozást, legyen szó akár esztétikai kezelésről, fogpótlás készítéséről, vagy akár szájsebészeti- vagy parodontológiai beavatkozásról, protokoll szerint meg kell, hogy előzze a megfelelő szájhigiéniát megteremtő fogkő eltávolítása. Ennek szükségességéről a konzultációt végző orvos természetesen tájékoztatja, amennyiben az Ön esetében szükségesnek látja a klinikai vizsgálat során.

Rendelőnkben lehetőség van a normál fogkőeltávolításon túl az ún. biofilm-eltávolítására is, az EMS Irányított Biofilm Terápiáját alkalmazva. Ez a ma elérhető egyik legkíméletesebb, legalaposabb tisztítási mód, amely parodontológiai (fenntartó) beavatkozások kapcsán is jó szolgálatot tesz!


Ellenőriztesse rendszeresen fogai állapotát! Foglaljon időpontot szakértőinkhez!

Köszönjük jelentkezését!