Konzultáció, állapotfelmérés

Nézzen szét akciós ajánlataink között:

Fogorvosaink az első találkozás alkalmával állapotfelmérést végeznek. Egy ilyen találkozás során felvesszük pácienseink részletes kórtörténetét, minden fogat megvizsgálunk, a nyálkahártyát is beleértve, továbbá szájüregi rákszűrés is történik.

Az állapotfelmérés során a szájüregi vizsgálat és a korszerű röntgenberendezésekkel készített felvételek és fotók kiértékelését követően felállítunk pácienseik számára egy egyénre szabott kezelési tervet. Rendelőnkben egyes eseteket team-munka keretében látunk el, hiszen különböző szakterületek specialistái dolgoznak itt, a minél magasabb színvonalú ellátás érdekében. A kezelési terv felállításánál figyelembe vesszük pácienseink igényeit, időt szánunk az alapos, érthető kommunikációra, hiszen nálunk az Ön érdeke az első.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, ezért minden kezelés-sorozat első lépése a szájhigiénés oktatás, kivétel, ha valamilyen akut fogászati probléma megoldását kell előtérbe helyeznünk. A fogkőlevételt követően rendelőnkben dentálhigiénikus segíti a megfelelő szájhigiénia elsajátítását, a szájápolási eszközök használatának megtanításával egybekötve.

Félévente javasoljunk a fogászati ellenőrzést pácienseinknek, hogy szükség esetén mindig időben beavatkozhassunk, ha probléma merül fel.

Ellenőriztesse rendszeresen fogai állapotát! Jelentkezzen be!

Köszönjük jelentkezését!