Modern, láthatatlan fogszabályozó készülék elérhető áron budapesti rendelőnkben! Digitális lenyomatvétellel.

A kivehető láthatatlan sínes fogszabályozó készülékek választása lehetőséget ad arra, hogy a komfortérzetet megőrizve, feltűnésmentesen és hatékonyan szabályoztassa fogait, a beszéd és az étkezés akadályozása nélkül.


Jellemzően kisebb fogtorlódás megszüntetésére, fogak közti rések zárására, kusza fogazat kiegyenesítésére kiváló megoldást kínálunk, akár már átlagosan 4-8 hónap kezelési idővel! 

Az esetek több, mint 50%-ban alkalmazható ez az eljárás!*


Ugyan a kezelés pontos tervezését követően derül ki, hogy az adott paciensnek mennyi sínre, avagy mely csomagra van szüksége, a legjellemzőbb kategóriákat az alábbiakban szemléltetjük:


Kedvezményes ajánlataink:

#1 Mini csomag (fél éves kezelés): kisebb torlódások kezelésére már 585.000Ft-ért elérhető.
#2 One csomag (egy éves kezelés): közepes torlódások kezelésére már 877.500Ft-ért elérhető.
#3 Two csomag (két éves kezelés): nagyobb torlódások kezelésére már 1.102.500Ft-ért elérhető.

#4 Unlimited csomag: nagyobb torlódások kezelésére is, 5 évig bármit utánrendelhetsz, új tervezést kérhetsz, amennyiben még nem vagy elégedett a kezelés végeztével sem az elért eredménnyel. A korlátlan csomag által adott biztonság már 1.327.500Ft-ért elérhető.

Csomagjainkra most limitált ideig 25% kedvezményt biztosítunk, amely kedvezményt az itt feltüntetett árak már tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

ClearCorrect ajánlataink közül Önnek is megtaláljuk a megfelelőt és a kezelés akár mindkét állcsontot érintheti, amennyiben orvosilag indokolt.


A láthatatlan fogszabályozás 4 legfontosabb előnye


Kiszámítható: A teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sín követi, egészen a tervezett végeredmény eléréséig.

Gyors: A pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják.

Higiénikus: A sín kivehető, tisztítható. A kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain.

Hatékony: A láthatatlan fogszabályozó rendszerrel egyszerre több fog mozgatása is megvalósítható. A számítógépes program segítségével tervezett fogmozgatás kéthetente az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazattal. 


 • Teljesen láthatatlan, vékony, átlátszó kivehető sínes fogszabályozó készülék
 • Tökéletes pontossággal, CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép-vezérléssel kivitelezett) technológiával készült sínek
 • Kényelmes és egyszerű viselet, nincs kiálló rész a készüléken, ami fájdalmat okozna
 • A fogak és a sínek tisztán tartása, ápolása egyszerű
 • Nem nehezíti a mindennapi étkezést
 • Fontos eseményeknél rövid időre kivehet
 • Általános esetekben kiváltható vele a ragasztott készülék
 • A készülék gyártási ideje 1-2 hét.
 • A kezelés időtartalma könnyen tervezhető és programozható
 • A kezelés teljes ára előre, pontosan kiszámítható.


Fogak közötti rés zárása láthatatlan fogszabályozóval // előtte-utána

Fogak torlódásának korrigálása láthatatlan fogszabályozóval // előtte-utána


Paciensünk (B. Beatrix) véleménye a kezeléséről:


Régóta gondolkodtam azon, hogy a kor előrehaladtával beállt fogtorlódásomat, szabályoztatom. Hosszasan keresgéltem, míg rátaláltam a Dentop-ra. Gyorsan kaptam időpontot a konzultációra. A doktornő megvizsgált és részletesen elmagyarázta, hogy mit lehet tenni és milyen megoldásokkal.
Teljes odafigyelés mellett kezdődött meg a kezelés sorozat. „Láthatatlan fogszabályzóm” volt. A kezelés 22 hétig + 4 hét „finomhangolásból” állt. Most várom az éjszakai fogszabályzót. Az eredmény lenyűgöző!
Jó döntést hoztam, mikor a Dentop-ot választottam. Profizmus találkozott az ár/érték aránnyal. Szívből ajánlom mindenkinek. Már a barátnőm is páciens …


Érdeklődik a kezeléssel/konzultációval kapcsolatban? Kérjen visszahívást kollégánktól!

Köszönjük megkeresését!


Fogak közötti rés zárása kb. fél év alatt? Igen, lehetséges!

Digitális 3D-tervre alapozva. Precíz tervezés, látható végeredmény.


Miből és hogyan készülnek az "Aligner", kivehető sínes, láthatatlan készülékek


Az aligner készülékek személyre szabott, számítógép vezérlésével készült egyedi átlátszó sínek. A levett lenyomat alapján készült síneket napi 20-22 órát kell viselni a megfelelő hatás eléréséhez, de szükség esetén bármikor kivehetők. 

A fogszabályozó készülék ("set up") 3 db műanyag sínből áll, 1db puha, 1db közepes és 1db kemény sorozatban. A sín anyaga biokompatibilis, hajszál vékony orvosi műanyag, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag. 


GYIK - avagy Pácienseink kérdezték...


Jó hírrel szolgálhatunk. Ma már számtalan lehetőség elérhető a fogszabályozás terén. Mi folyamatosan naprakészek vagyunk, jöjjön el konzultációnkra, mely nem jár kötelezettséggel, egy egyszerű szájvizsgálatból és egy szóbeli konzultációból áll. A szájvizsgálat alapján fogszabályozó szakorvosunk érthetően tájékoztatja Önt a lehetőségekről és a várható eredményekről. Tapasztalatunk és ügyfeleink visszajelzése alapján ez a konzultáció megfelelő információs alapot teremt annak eldöntéséhez, hogy szeretne-e belekezdeni a fogszabályozó kezelésbe. Higgye el, megéri!

 • alsó-felső fogazat vizsgálatát
 • tájékoztatást a várható kezelési időtartamról (sínes esetben ehhez tervezés szükséges)
 • tájékoztatást a szóba jöhető kezelési típusokról, alkalmazható készülékekről
 • az esetlegesen szükséges kiegészítő kezelések megbeszélését (pl. általános fogazat szanálása, tömések készítése stb.)
 • kezelési terv szóban történő átbeszélését.

Jelentkezzen be a DENTOP fogszabályozására! Állunk rendelkezésére!

A fogszabályozás kezelés tervezéshez panoráma- és teleröntgenre van szükség. Panoráma röntgent a rendelőnkben készítünk, a teleröntgen külső röntgencentrum-partnerünknél készül, akihez beutalót adunk.

Teleröntgen és panoráma röntgen nélkül fogszabályozási kezelés tervezés nem lehetséges, ezek minden esetben szükségesek!

A készülék leginkább felnőttek és fiatal felnőttek esetében alkalmazható.

A láthatatlan fogszabályozás kifejezetten felnőttek számára kifejlesztett eljárás! Kisebb kompromisszumokkal gyermekek részére is alakalmazható, de szerencsés ha már nincsenek tejfogai a páciensnek.

A készülék alkalmas torlódások, fogak közötti rések korrigálására. Bizonyos esetekben megoldást nyújthat mélyharapás, nyitott harapás és keresztharapás kezelésére is.

A láthatatlan fogszabályozóról álltalánosságban elmondható, hogy hozzávetőleg fele annyi idő alatt képes eredményt elérni, mint hagyományos társai. A kezelés és a kezelés eredményének fenntartása is

nagyban függ a páciens együttműködésétől. Amennyiben a megadott óraszánban hordja a síneket és később a fenntartó sínt, akkor az eredmény tartós és végleges. 

Az átlagos eseteknél a kezelés 3-10 hónapot vehet igénybe. A kezelési idő a számítógépes tervezésnek köszönhetően előre meghatározható és tervezhető.

A megfelelő eredmény elérése érdekében napi 20-22 órát kell a készüléket viselni. Étkezéskor és fogmosáskor feltétlenül kell venni.

Evés során a készülék elrepedhet, így étkezésnél javasoljuk a készülék kivételét. Az ivás nem okoz problémát, de az alkoholos és színes italok kerülendők.

Étkezés után minden esetben ajánlott a fogmosás, hogy a fogszabályozó sínt tiszta fogakra tegyük fel, így a készülékekre nem kerül ételmaradék. A sínt elegendő tiszta vízzel megmosni és naponta egy alkalommal puha fogkefével megtisztítani.

Láthatatlan fogszabályzóink nemet gyártmányú, hypoallergén,orvosi minőségű thermoplasticból készülnek. Használatuk közben garantáltam nem oldódik semmi ki belőlük, bármilyen jellegű anyaggal érintkezzenek is.

Mivel a fogászati anomáliák is különbözőek, így azok kezelése is más és más. Az, hogy az Ön láthatatlan fogszabályozó kezelésének pontosan mennyi lesz az ára, csak a státusz felállítása után, egy bonyolult tervezési folyamat végén tudjuk megállapítani.

Természetesen mielőtt Önnek ez bármilyen költséggel járna, klinikánkon pontos árajánlatot fog kapni a kezelés várható áráról! Ezt követően semmilyen rejtett költség,utólagos fizetnivaló nem terheli Önt!

Általánosságban elmondható, hogy egy láthatatlan fogszabályozó kezelés nem drágább,mint egy hagyományos fogszabályozó kezelés, költségük nagyjából fedi egymást. 

A láthatatlan fogszabályozó sínek számítógép által történő megtervezése külön speciális fogtechnikai folyamat, melynek a kezeléstől függetlenül külön ára van. Amennyiben Ön láthatatlan fogszabályozóban gondolkodik, minden esetben szükséges külön digitális tervezés. A részletekről kérdezze szakorvosunkat. Azért is nélkülözhetetlen a folyamat előzetes megtervezése, mert a digitális terv adja meg, hogy a kívánt eredmény eléréséhez mennyi sínre lesz szüksége. Ez meghatározza a kezelés várható időtartamát is. A digitális tervezés eredménye továbbá egy videó, mely a kiindulási állapottól bemutatja a fogmozgatás folyamatát, majd az elérhető állapot is vizualizálásra kerül.

*Az aligner fogszabályozó kezelések időtartama az eset komplexitásának függvényében eltérő. Jellemzően 3-14 hónap közötti időigénnyel érdemes számolni, átlagban tapasztalatunk szerint 6-10 hónap elegendő. Komplexebb esetekben, komoly funkcionális eltérések esetén a rögzített fogszabályozó készülékeink jelenthetik a megfelelő választást. Tekintve a komplexebb esetet, ennek várható időigénye az eset komplexitástól függően 12-14 hónap is lehet. A lehetőségekről érdeklődjön szakorvosunknál!

Fontos: A személyre szabott, fix árazású komplex csomag csak egyszerre, mindkét állcsontra történő megrendelés esetén, egy megadott készüléktípusra vonatkozóan érvényes. Részletfizetés azonban ennél a csomagnál is lehetséges.

Felhívjuk figyelmét, hogy rendelőnkben több sínes fogszabályozó-rendszert is alkalmazunk, melyek árazása és tervezése eltér, és az orvos az Ön fogazatának korrigálására általa legalkalmasabbnak tartott megoldásra ad ajánlatot. Kérdezze kezelőorvosát az egyes típusok jellemzőiről.

Pacienseink minden esetben személyre szóló árajánlatot kapnak. Konzultáljon szakorvosunkkal, mi minden kérdésére készséggel válaszolunk!


Kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosunkhoz! Szeretnénk az Ön mosolyát is szebbé varázsolni!


Köszönjük jelentkezését!