Fogászati implantátumok a Straumanntól

Több, mint új fogak => Életminőség-javulás


Rendelőnk kizárólag a legjobb minőségű fogászati anyagokkal dolgozik. A Pacienseknek kínált termékek minőségére nagyon igényesek vagyunk. Éppen ezért alaposan körbejártuk az implantátum-témát is. Tekintve, hogy az általunk megkérdezett orvosok többsége a prémium implantátum-szegmens képviselői közül a Straumannt ajánlották, közös nevezőt találtunk kollégáinkkal, akik a rendszerrel kapcsolatos személyes pozitív tapasztalatai megerősítették a döntés helyességét. Így a Roxolid / SLA és SLActive implantátumok bekerültek a rendelőnkbe.

Innovációs előny

Az 1954-ben alapított vállalat kiemelkedő kutatási háttérrel rendelkezik. Olyan találmányok fűződnek a nevéhez, mint a homokfújt, a savmaratott (SLA) implantátumfelszín, mely koncepciót számos kisebb gyártó igyekezett lemásolni. A cég dolgozta ki a kémiailag aktív, hidrofil implantátum felszínt (SLActive) , melynek segítségével az implantátumok akár már 6 hét után terhelhetővé válnak.

Keskenyebb implantátumok terhelhetősége

A cég legújabb fejlesztése egy új fémötvözet (Roxolid), mely a titánium és a cirkónium előnyös tulajdonságait egyesíti. Az implantátum így sokkal keményebb és ellenállóbb, ráadásul a csonthoz való kapcsolódás is erősebb. A Roxolid gyakorlati haszna, hogy a keskenyebb átmérőjű implantátumok is jobban terhelhetővé válnak.

Rövid gyógyulási idő

Rendelőnkben az ún. bone-level-implantátumot használjuk. Ez egy új fejlesztésű implantátum, melynek köztielemmel való kapcsolata a legmodernebb, platform-shifting elven alapul, mely az implantátumok melletti gyulladás (peri-implantitis) kivédésére szolgál. Felépítése olyan, hogy csontpótló eljárásokkal egy időben is alkalmazható, így a kezelés ideje lerövidül.

Több, mint bizonyosság. A tudomány iránti elkötelezettség.

Straumann termékekről több mint 700 klinikai és tudományos publikáció készült 35 év alatt.

Tények a Straumannról

  • Globális piacvezető a fogászati implantátumok terén az értékesítési számok alapján
  • 70+ országban elérhetőek a Straumann termékei
  • 14.000.000 beültetett implantátum világszinten
  • 5.000.000+ Svájcban gyártott implantátum tartozék évente
  • 700+ független tudományos publikáció 35 év alatt
  • 98,8% implantátum sikerességi ráta
  • 60 év fogászati innováció, mint az SLActive felület és a magas szilárdságú Roxolid-anyag

Az élettartam garancia magáért beszél. Válassza a biztonságot.

Tartozzon Ön is az elégedett paciensek közé!

Dr. Bérczy Kinga ajánlásával!

Vegyen részt konzultációnkon! Jelentkezzen be most!


Köszönjük megkeresését!