Dr. Sulyok Lili

Fogorvos, Dento-alveoláris sebész szakorvos

Gyerekkorom óta tudtam, hogy gyógyítani szeretnék, hisz közvetlenül Édesanyámtól is ezt láttam, aki szintén orvos. a pályaválasztásom során így számomra nem is volt kérdés, hogy én is orvos leszek. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán kezdtem, ahol 2011-ben kiváló minősítéssel, summa cum laude végeztem, és 2014-ben pedig szájsebész szakvizsgát szereztem.

Rezidens éveim során a belföldi és a külföldi tapasztalatszerzés egyaránt meghatározó volt: itthon a Mária utcai Szájsebészeti Klinikán a komplikált esetek, nagyműtétek, elismert szájsebészek melletti munka inspirált, külföldön pedig a Freiburgi Egyetem Fej-Nyak Sebészeti Klinikáján a német nyelvtudásomat gazdagítottam, valamint szakmai tudásomat bővítettem a német precizitással, pontossággal és szakértelemmel.

Az egyetemeken megszerzett tudást szakmai pályafutásom során szinte az első pillanattól a gyakorlatban is igyekeztem kamatoztatni, több mint tíz éve dolgozom magánfogorvosként, részt veszek mind magyar, mint külföldi páciensek teljes körű fogászati és szájsebészeti ellátásában.

Munkám során a konzultációk alkalmával kiemelten figyelek a pácienseim esztétikai igényeine, a személyre szabott kezelési tervek összeállításánál több szakmai szempontot is mérlegelek. A kezelések alkalmával fontosnak tartom, hogy a pácienseim felé kiemelkedő figyelemmel, türelemmel és maximális szakmai precizitással forduljak. A kezelések hangulatát sokszor humorral, jókedvvel igyekszem oldottabbá tenni, ezzel is megteremtve a nyugodt légkört.

Nyitott vagyok új megoldások és eljárások alkalmazására, folyamatosan képzem magam, évente több konferencián veszek részt itthon és külföldön egyaránt.

Angolul és németül beszélek.