A fogágybetegség sajnos népbetegségnek számít. Az Ön számára legjobb parodontológiai terápiás megoldást nyújtjuk Budapesten, a XI. kerületi parodontológiai klinikánkon.


Ha az alábbi pár kérdés közül akár többre is igenlő választ ad, fontolja meg, hogy szakorvoshoz, azaz a terület specialistájához fordul! Fogászatunkon 2 parodontológus szakorvossal állunk Pacienseink rendelkezésére, legyen szó akár kisebb esztétikai (pl. fogínyvisszahúzódás) korrekciós beavatkozásról, vagy komplexebb műtéti esetről, kiegészítve rendszeres fenntartó kezelésekkel.


 • Vérzik az ínye?
 • Állandóan rossz a szájíze?
 • Érzékenyek a fognyakai?
 • Vörös, gyulladt és érzékeny az ínye?
 • Kellemetlen a lehelete?
 • Meglazultak a fogai?


A "ParoStart+" parodontológiai fogászati csomagunk ára most 75.000Ft helyett 10.000Ft kedvezménnyel csak 65.000Ft! Most ajándék Curaprox fogkefével!

A sikeres terápia szempontjából kulcsfontosságú a helyes otthoni szájápolás!

Az iTOP módszer célja a tökéletes otthoni szájápolási rutin kialakítása és helyes kivitelezésének megtanítása a pácienseink számára. Nézze meg dr. G Kovács Lilla iTOP-tréner és parodontológus szakorvos erről szóló videóját!


FONTOS

A csomagban foglalt kezelések jellemzően 2 alkalmas megjelenést igényelnek. Első körben szakorvosi konzultáció és diagnosztika történik, majd a második alkalommal végzi el a kezelőorvos az EMS Irányított Biofilm Terápiát, valamint az ahhoz kapcsolt bevezető szájhigiéniai tanácsadást. A csomagár fizetése két egyenlő részletben történik. 


A csomag megbontása esetén az egyes elemek önálló listaára fizetendő (nem kedvezményes).

Az iTOP személyre szabott instruálás és az eszközök helyes használatának begyakorlása külön alkalmat igényel, amelyről kérjük egyeztessen kezelőorvosával. Olvasson utána az iTOP-nak blogbejegyzésünkben.


* A panoráma röntgen szükségességéről fogszakorvosunk szakmai szempontok alapján dönt. Ennek költsége külön fizetendő. Jelen szakorvosi konzultációs csomag nem tartalmazza a parodontális státusz-felvétel költségét, erre önálló alkalmat szükséges egyeztetni.

Programunkban a prevenció kiemelt szerepet kap. Megéri részt vennie, hiszen most a szakorvosi konzultáció mellett a korszakalkotó EMS Irányított Biofilm Terápia is a kedvezményes csomag része, valamint személyre szabott bevezető szájhigiéniai tanácsadásban is részesül, melyet igénye szerint iTOP egyéni alkalmak is követhetnek.


A fogágybetegség legnagyobb veszélye, hogy minimális tünet mellett is a fogak elvesztéséhez vezethet. Ennek köszönhetően egy teljesen egészséges fog is elkezdhet mozogni és súlyosabb esetben ki is eshet. A fogágybetegség a fog körüli helyben tartó szövetet érinti, nem magát a fogat, sokszor ezért is nehezen észrevehető.


Mit tehet Ön a fogágybetegség elkerülése érdekében?

 • Alaposan tisztítsa a fogait és fogpótlásait is, amennyiben vannak
 • Félévente vegyen részt fogászati szűrésen
 • Rendszeresen távolítassa el fogkövét. (javasolt fél évente)
 • Figyeljen a megfelelő táplálkozásra, egészségére
 • A kezelés hatékonysága érdekében, lehetőleg kerülje a dohányzást
 • Amennyiben a fogágybetegség tüneteit észleli magán, forduljon szakorvosunkhoz!

Fogágybetegségekről szóló leírásunkat az alábbi linken találja.


Rendelőnkben már az Irányított Biofilm Terápia™ is a Pacienseink rendelkezésére áll, parodontológiai alkalmazási területekről kérdezze kezelőorvosát!


Kérjen időpontot parodoltológiai szakorvosunkhoz még ma, kezeltesse fogágybetegségét!


Köszönjük jelentkezését!