Dr. G Kovács Lilla az iTop protokoll szerinti személyreszabott higiénés oktatásról


A helyes fogmosási technikát 10-ből mindössze 2 ember ismeri.

Ez probléma, hiszen a dentális plakk eltávolítása nagyon fontos napi szinten.

A helyes szájápolás megtanítása úgy hatékony, ha azt a páciens egyéni fogazatához igazítva, az ő szájában mutatjuk meg. Emellett segítünk megtalálni a helyes fogkefét és fogköztisztítót.

Az iTop protokoll szerinti személyreszabott higiénés oktatásnak köszönhetően megszűnik az ínygyulladás, megelőzhetővé válik az új szuvasodások kialakulása. 


Tovább

A hiányzó fogak pótlásának lehetőségei - Dr. Körhegyi Eszter


A doktornő bemutatja a leggyakrabban alkalmazott fogpótlási lehetőségeket a hagyományos hidaktól az implantátumokra épített pótlási megoldásokig, azok előnyeire és hátrányaira is kitérve. Ha szeretnéd foghiányod pótoltatni, foglalj egy időpontot és személyre szabott kezelési tervet kapsz. A tartós foghiány egészségre gyakorolt negatív hatása az egész szervezetet érinti, ismerje meg a lehetőségeit! Segítünk dönteni, hogy a legjobb megoldást válassza!
Szeretnék időpontot foglalni konzultációra!


Tovább

Altatásos fogászati kezelések a DENTOP-ban!

Retteg a fogorvostól? Félelme a fogászati kezelésekkel kapcsolatban annyira erős, hogy az évek óta megakadályozza Önt fogászati problémájának megoldásában? Az altatásos fogászati ellátást Önnek találták ki!

Sajnos sokan egyenesen szoronganak a fogászati beavatkozásoktól. Ezzel mi is szembesültünk, ezért fogászatunkon egyes kezeléseket immár altatásban is végezzük. Legyen szó szájsebészeti beavatkozásról, nehezített fogeltávolításokról, csontpótlásról és/vagy implantátum beültetésről, akár nagyobb komplex szájrehabilitációs esetről, az altatás sokak számára jelenthet megnyugvást.Ezzel kívánjuk megteremteni bárki számára annak lehetőséget, hogy ismét visszanyerje fogai épségét és szépségét. Jöjjön el rendelőnkbe és konzultáljon kollégánkkal, hogy az Ön számára legalkalmasabb terápiát tudjuk közösen megtalálni.

Érdekelnek az altatásban végzett fogászati kezelések.


Tovább


Láthatatlan fogszabályozás a DENTOP-ban, Dr. Balogh Enikővel


A videóban a doktornő bemutatja, milyen esetekre alkalmazható sikeresen a sínes rendszerű, láthatatlan fogszabályozás. Ha érdekel a kezelés, szeretnél szép rendezett fogazatot, keress fel minket és gyere el egy fogszabályozás konzultációra, ahol tájékoztatunk minden szóba jöhető opcióról, hogy tisztán láss. Mert egészen biztosan találunk számodra is megoldást!Megnéztem az akciós konzultációs ajánlatot!


Tovább

DENTOP bemutatkozó videó

Tovább