Dr. Sulyok Lili szájsebész szakorvos csatlakozott a DENTOP-hoz

Dr. Sulyok Lili szájsebész szakorvos csatlakozott a DENTOP-hoz

Bemutatkozó interjú Dr. Sulyok Lilivel, mint a DENTOP új partnerével. Welcome on board!


Szájsebészként hosszú éveket dolgoztál külföldi paciensek teljes szájrehabilitációján, és teszed ezt ma is. Mesélnél az eddigi szakmai hátteredről? Mit tanultál ebből az ellátási típusból, amiből a hazai betegkör is előnyt élvezhet?


Dr. Sulyok Lili: Közel tíz éves tapasztalattal rendelkezem külföldi betegellátás terén. Ez egy egészen más „szeglete” a fogászatnak. Úgy érzem, sokat tanultam és tanulok a mai napig a külföldi vendégkörnek, komplex eseteknek köszönhetően, mely a mindennapok során meghatározza szakmai munkámat. Mottóm, hogy lehetőség szerint ne kössünk kompromisszumot: csak olyan kezeléseket, terveket ajánljunk Pácienseinknek, ami hosszú távon is működik, és garanciát tudunk érte vállalni, ezáltal biztosítva a betegek maximális elégedettségét.


Partnerként csatlakoztál a DENTOP-hoz. Milyen minőségi és szakmai céljaid vannak? Úgy is kérdezhetném, hogy mi az itteni víziód?


Dr. Sulyok Lili: Mindig is csapatban dolgoztam. A Dentopban kiváló szakorvosok dolgoznak, akik felkészülten, legjobb tudásuk szerint látják el a hozzánk érkező Pácienseinket. Célunk, hogy akik rendelőnket választják magas színvonalú, teljeskörű ellátást kapjanak. Ehhez szükséges a különböző szakterületek közötti aktív koopercáció és kommunikáció.


A DENTOP-ban feladatod az orvosszakmai tevékenység átfogó felügyelete és a szakterületi vezetőkkel való szoros együttműködés. Milyen mintákat láttál erre és szerinted milyen egy (szakmai szempontból) jó team-work, ami a betegellátás sikeréhez hivatott nagyban hozzájárulni? 


Dr. Sulyok Lili: A komplex, magas színvonalú betegellátáshoz elengedhetetlen a szakterületek közötti szoros együttműködés, és aktív kommunikáció. Kollégáimmal rendszerint közösen készítünk kezelési terveket, szeretnénk Pácienseinknek a legjobbat nyújtani. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy rendelőnkben a kezelések kellemes környezetben és jó hangulatban teljenek, majd Pácienseink elégedetten és jó élményekkel távozzanak.


Hogyan tervezed a fiatal orvos kollégák szakmai mentorálását, valamint annak rendelőn belüli interdiszciplináris koordinálását? Mert ez szerintem nagyon fontos - házon belüli tehetség-gondozás miatt.


Dr. Sulyok Lili: Szeretnénk, hogy csapatunkhoz újonnan csatlakozó fiatal kollégák mihamarabb a rendelői munka aktív résztvevői legyenek. "Senior" orvos kollégák mellett tanulhatnak és sajátíthatják el a rendelőnk által képviselt szemléletet.


Hozzád is bejelentkezhetnek a paciensek konzultációra?

Dr. Sulyok Lili: Természetesen.  


Fogászati implantátum-rendszerek terén új alternatívákat hozol be a rendelőbe. Mik az implantátumokkal a személyes tapasztalataid? Kiknek ajánlod bátran az ilyen típusú fogpótlásokat?


Dr. Sulyok Lili: Manapság a fogászati implantátumokat bármilyen foghiány esetén javasolhatjuk, sikerességi arányuk közel 99%! Természetesen minden esetben személyre szabott terv készül, az adott esetnek megfelelően. Nincsen két egyforma kezelési terv, mint ahogy két egyforma ember sem. Célunk, hogy mindenkinek, aki minket választ megtaláljuk a megfelelő megoldást.


Két gyermekes családanyaként fontos számodra a családi fogászati megközelítés. Mit értesz Te személyesen alatta és miért olyan fontos ez a gyermekek szempontjából is? 


Dr. Sulyok Lili: Az egészségtudatos életmód meghatározza mindennapjainkat, melynek természetesen része a megfelelő szájhigiéné fenntartása és fogazatunk épségének megőrzése. Két kisfiú édesanyjaként fontosnak tartom, hogy gyermekeinknek jó példát mutassunk ezek terén. A prevenció fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ne csak akkor forduljunk fogorvoshoz, ha baj van, hanem vegyünk részt rendszeres szűrővizsgálatokon, legyen természetes velejárója egészségünk megőrzésének.


A doktornő profilját az alábbi linkre kattintva nézhetik meg:

Dr. Sulyok Lili profilja


Bejelentkezéshez használják elérhetőségeinket, vagy jelentkezzenek be egyszerűen online:

Bejelentkezem konzultációra