Új szolgáltatás rendelőnkben - Fogászati kezelések altatásban

Retteg a fogorvostól? Félelme a fogászati kezelésekkel kapcsolatban annyira erős, hogy az évek óta megakadályozza Önt fogászati problémájának megoldásában? Az altatásos fogászati ellátást Önnek találták ki!

A fogorvosi kezelésektől való félelem sokakban él még mindig. A fogorvos kerülése esetén viszont szinte egyenes az út vezet a kisebb problémák elhatalmasodásához, melyekből viszont már komoly fogászati betegségek, sok esetben a fogak elvesztése következik. Tehát pont az a helyzet áll elő, amitől sokan a legjobban félnek és amit a legjobban szeretnének elkerülni.

Ilyen esettel számtalanszor találkoztunk már, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kezeléseinket altatásban is végezzük. Ezzel teremtve meg a lehetőséget bárki számára, hogy ismét visszanyerje fogai épségét és szépségét. 


Milyen fogászati kezelések esetében ajánlott elsősorban az altatásos fogászati ellátás?

✅komplexebb, bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásoknál (nehéz foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, feltárásos szájsebészeti beavatkozások)

✅implantátum beültetésnél

✅csontpótló beavatkozásoknál

✅teljes szájat érintő, komplex kezeléseknél, amelyeken szeretne egy fogorvosi látogatás során átesni

✅hosszabb ideig tartó fogpótló beavatkozások esetén (fogak lecsiszolása, előkészítése fogpótlás készítéshez)

✅rendkívül szorongó páciensek részére bármilyen, egyszerűbb fogászati beavatkozáshoz is igénybe vehető extra szolgáltatás


Az altatás nem összetévesztendő a bódítással

Bódítás során általában kéjgázt lélegez be a páciens, amitől bódult állapotba kerül. Ettől még képben van, hallja és érzékeli a körülötte lévő világot, a stressz és a félelem viszont távozik a szervezetéből.

Ezzel szemben a rendelőnkben is alkalmazott altatás alkalmával mélyen alvó állapotban van a páciens, kommunikálni nem tud közben és nem érzékeli a külvilágot sem. Egyszerűen átalussza a kezelését. 

A részletekről érdeklődjön kollégánknál!



Szeretnék többet olvasni az altatásban végzett kezelésekről.