Először jár nálunk?

Aggódik, talán kicsit fél is? Bármilyen problémával fordul hozzánk, mi arra törekszünk, hogy jól érezze magát rendelőnkben! Élvezze a magasan képzett kollégáink nyújtotta biztonságos ellátás előnyeit!

Mit hozzon magával első alkalommal?

Azt szeretnénk, ha már az első beszélgetés oldott hangulatban történne. Ebben sokat segíthet az is, ha Ön elhozza az előre kitöltött anamnézis (kórelőzmény) lapot, amit az alábbi linken ér el elektronikusan, vagy innen tölthet le:

Anamnézis lap

Hasznos linkek

Hogy megkönnyítsük a tájékozódást és a döntést, összegyűjtöttünk Önnek néhány hasznos linket. Kattintson és informálódjon kezeléseinkről, ajánlatainkról!

Jelentkezzen be online egyszerűen és gyorsan!

A mielőbbi szép mosolyért jelentkezzen be rendelőnkbe online egyszerűen és gyorsan! Töltse ki az oldalon található űrlapot, és foglaljon időpontot, vagy kérjen telefonos visszahívást most!

Köszönjük megkeresését!

Elérhetőségek

H–Cs: 10.00–20.00 P: 8:00-20:00 SZ: előzetes egyeztetés szerint.
1114, Budapest, Bartók Béla út 57. 1. emelet 5. ajtó (13-as kapucsengő)

Rendelőnk Budapest egyik jól megközelíthető pontján, a Bartók Béla úton található, a Móricz és a Feneketlen-tó között, ami mind a közösségi közlekedés eszközeivel, mind gépkocsival könnyen elérhető. Ügyfeleink kényelme, és a várakozás elkerülése érdekében arra kérjük kedves pácienseinket, hogy az előre egyeztetett kezelésekre pontosan érkezzenek! Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy ellátás kizárólag előzetes bejelentkezés alapján történik.