DENTOP, az Ön szakértője a prémium fogászat világában

A DENTOP munkatársai tudásuk legjavát adják azért, hogy Ön nálunk korszerű és modern fogászati megoldásokat vehessen igénybe.

Rendelőnkben az első az Ön nyugalmának, bizalmának elérése, azután jöhet a problémás fog. Maximális szakmaiság mellett mi minden esetben Önt, az Ön valós igényeit helyezzük előtérbe.

Prémium fogászati kezeléseinket elérhető, korrekt árakon veheti igénybe. Az orvosi és a gazdasági szemléletet ötvözzük azért, hogy Ön a legmodernebb anyagokkal végzett, szakmailag indokolt kezelést kapja.

DENTOP, ahol a prémium ellátás alapszolgáltatás

Prémium ellátás, otthonos keretek között! A DENTOP fogászati rendelőben Ön minden téren prémium fogászati ellátásban részesül: a tudomány utolsó állása szerinti kezelést kaphat, valóban empatikus orvosoktól. Mi eloszlatjuk a fogászattal szembeni ellenérzéseit!

Ez több mint egyszerű orvos-beteg viszony. A családias környezetben végzett fájdalommentes kezelések széles köre mellett többet szeretnénk nyújtani Önnek. Bizalomra épülő, hosszú távú partneri kapcsolatot.

Modern eszközparkkal dolgozunk

Természetesen arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy kezeléseinkhez a lehető legmodernebb eszközöket és anyagokat használjuk. Az innovációkat folyamatosan kutatjuk és alkalmazzuk Rendelőnkben.


Dőljön hátra nyugodtan! Már csak azért is, mert a fogorvosaink gyógyító munkáját a német precizitást és folyamatos innovációt ötvöző DentsplySirona (Siemens) kezelőegységek és röntgenek, valamint sebészeti alkalmazásra is használatos fogászati lézerberendezés segítik. Az eszközeink kiválasztásánál nem ismertünk kompromisszumot. A magasabb fokú digitalizálódás és a paciensélmény fokozás érdekében lehetőség van rendelőnkben digitális lenyomatvételre. A fogászati (kifejezetten gyökérkezelési) alkalmazásokra mikroszkópot is használunk. Mindig a legjobban igyekszünk nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztjük fogászatunkat.


Tökéletes és tartós eredmény, a világ vezető fogászati gyártóinak eszközeivel (a teljesség igénye nélkül: VDW, W&H, Sirona, Labomed, Planmeca, EMS stb.), és hozzáértő szakmai csapattal érhető el. A minőségi eszközpark, kiváló szaktudás és tapasztalat jelentik a profi ellátás sarokköveit! Nálunk mindezt egy helyen találja meg!

Minden figyelmünk az Öné!!

Mivel mi magunk is álltunk a „másik oldalon”, tudjuk, mennyire fontos a páciensek számára a megkülönböztetett figyelem. Nem könnyű döntés fogorvost választani, de megnyugodhat, a DENTOP-nál jó kezekben lesz!

Egy páciens bizalmát mindig nehéz elnyerni, filozófiánk középpontjába éppen ezért Önt, mint Embert állítottuk, és mindent megteszünk azért, hogy pontosan megértsük az Ön valós igényeit, majd ezek ismeretében dolgozzuk ki az Ön számára legmegfelelőbb kezelési alternatívákat.

Arra törekszünk, hogy a kapcsolatunk ne érjen véget azzal, amikor a beavatkozás után kilép az ajtón, hiszen szeretnénk, ha hosszú távon is partnerként tekintenénk egymásra.

Tőlünk azzal a jóleső érzéssel távozhat, hogy megbízható, értő orvosi partnerre talált. Szeretettel várjuk Rendelőnkben!