Aktuális álláslehetőségek

Pozícióink leírását a letölthető dokumentumok között találja

RENDELŐNKBEN AKTUÁLISAN NINCS NYITOTT POZÍCIÓNK, függetlenül attól, hogy lent közöljük az adott potenciális állásokkal kapcsolatos felhívásunkat.


Amennyiben úgy gondolja, hogy releváns tapasztalatával, feladatokra való nyitottságával képes elősegíteni fejlődésünket, kérjük fényképes önéletrajzát a fizetési igénye megjelölésével küldje el a lenti álláshirdetésekben megadott email-címre, és amennyiben aktuálissá válik, felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Miért dolgozzon nálunk?

Számos okot fel tudnánk sorolni, ami miatt megéri a DENTOP™-nál dolgozni. 

Ha Önnek is kiemelten fontos a minőségi munkakörnyezet, a kompromisszumot nem tűrő paciens-ellátás, és Ön is egy összetartó, fiatalos, dimanikus csapat tagja szeretne lenni, ahol a magas szakmai nívó az alapkövetelmény, versenyképes jövedelemszerzési lehetőség mellett, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Az aktuális álláslehetőségekről honlapunkon adunk tájékoztatást.

Mentoring Program

Hiánypótló szakmai programot dolgozunk ki agilis, az értékeinkkel azonos nézeteket valló orvosi egyetemisták számára annak érdekében, hogy a fogorvosi elméleti képzés mellett megismerjék egy magánpraxis működtetésének jellemzőit, közvetlenül kérdéseket tudjanak feltenni kollégáinknak, részt vehessenek megbeszéléseinken stb.


Gazdaságis vagy? Érdekel az egészségügyi menedzsment?

A program menedzsment kiterjesztéssel is fog rendelkezni, így kifejezetten várjuk azok jelentkezését, aki gazdasági vonalon, egy praxis napi menedzsment feladataiba szeretne bepillantást nyerni. Ennek a programnak nem lesz tankönyv-szaga!


A program részleteiről, működési kereteiről hamarosan további információt szolgáltatunk.


Álláskeresésben partnerünk a Jooble.