Aktuális álláslehetőségek

Nyitott pozícióink leírását a letölthető dokumentumok között találja

Amennyiben úgy gondolja, hogy releváns tapasztalatával, feladatokra való nyitottságával képes elősegíteni fejlődésünket, kérjük fényképes önéletrajzát a fizetési igénye megjelölésével küldje el a lenti álláshirdetésekben megadott email-címre. 

Fogászati asszisztensi állásunkról az alábbi linken is tájékozódhat!

Várjuk jelentkezését!


Miért dolgozzon nálunk?

Számos okot fel tudnánk sorolni, ami miatt megéri a DENTOP™-nál dolgozni. 

Ha Önnek is kiemelten fontos a minőségi munkakörnyezet, a kompromisszumot nem tűrő paciens-ellátás, és Ön is egy összetartó, fiatalos, dimanikus csapat tagja szeretne lenni, ahol a magas szakmai nívó az alapkövetelmény, versenyképes jövedelemszerzési lehetőség mellett, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Az aktuális álláslehetőségekről honlapunkon adunk tájékoztatást.

Mentoring Program

Hiánypótló szakmai programot dolgozunk ki agilis, az értékeinkkel azonos nézeteket valló orvosi egyetemisták számára annak érdekében, hogy a fogorvosi elméleti képzés mellett megismerjék egy magánpraxis működtetésének jellemzőit, közvetlenül kérdéseket tudjanak feltenni kollégáinknak, részt vehessenek megbeszéléseinken stb.


Gazdaságis vagy? Érdekel az egészségügyi menedzsment?

A program menedzsment kiterjesztéssel is fog rendelkezni, így kifejezetten várjuk azok jelentkezését, aki gazdasági vonalon, egy praxis napi menedzsment feladataiba szeretne bepillantást nyerni. Ennek a programnak nem lesz tankönyv-szaga!


A program részleteiről, működési kereteiről hamarosan további információt szolgáltatunk.


Álláskeresésben partnerünk a Jooble.