FONTOS KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Az elmúlt hetekben a COVID-19 koronavírus, mely Kínából indult, egyre több országban ütötte fel a fejét, Európában először Észak-Olaszországban azonosítottak gócpontot, az elmúlt napokban pedig szinte valamennyi EU-s ország érintett, gyakorlatilag bezárt annak érdekében, hogy a vírusterjedés sebessége lassíthatóvá váljon. 2020.03.11-én rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött a Magyar Kormány.


Szeretnénk megkérni kedves Pacienseinket, hogy kísérjék kiemelt figyelemmel saját állapotukat, és amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon, vagy kapcsolatba kerül(het)tek olyannal, aki igazoltan megfertőződött, vagy alapos a gyanú az érintettségére (pl. külföldön tartózkodást követően a közelmúltban tért haza), úgy ezt mindenképpen jelezze felénk, ill. haladéktalanul keresse fel háziorvosát telefonon, és kövesse az utasításait a teljes felgyógyulásig.


Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy rendelőnkben alapvető követelmény a higiénia. A ránk vonatkozó higiéniai szabályok és protokollok kidolgozása, frissítése és betartása a rendelő működésének elengedhetetlen alapját képezik. A kezelőket és a várót is rendszeresen szellőztetjük, mivel a friss levegőn kevésbé terjed a vírus. Váróhelyiségünkben és a kezelőinkben professzionális levegő keringető- és szűrő berendezés is üzemel. A helyiségeket és felszíneket, kilincseket naponta többször fertőtlenítjük, ezzel biztonságban tudjuk végezni a betegellátást.

Azonban felelősen gondolkodván az Önök és rendelői személyzetünk védelme érdekében is, jelenleg kizárólag egészséges Pacienseket tudunk ellátni.


Emiatt szeretnénk megkérni Önöket, hogy az alábbi esetekben halasszák el a fogászati kezeléseiket:

  • felső légúti panaszok esetén (ide értendő a nátha, köhögés, ill. kifejezetten láz előfordulásakor)
  • amennyiben az elmúlt 2 hétben külföldön tartózkodott (kifejezetten, ha a vírus által legsúlyosabban érintett országokban járt)
  • beteg (akár köhögés, láz) hozzátartozók ápolása esetén
  • amennyiben Ön 60 évnél idősebb.


Kollégáink telefonon vagy e-mailen állnak rendelkezésre az időpontok átszervezése kapcsán.

Telefon: 06 70 408 7088

Email: [email protected]


TOVÁBBI KÉRÉSEK, MELYEK SZIGORÚ BETARTÁSÁVAL KÉRJÜK SEGÍTSE MUNKÁNKAT:

  • Kérjük Önöket, hogy most ne jöjjenek kísérővel a rendelőbe.
  • Tekintve a váró viszonylag kicsi terét fontos, hogy az időpontjuk előtt csak pár perccel érkezzenek.
  • A legfontosabb első lépés a megfelelő kézhigiénia fenntartása, ezért fokozottan kérjük Önöket, hogy minden esetben mossanak kezet a rendelőbe érkezvén, és használják a kézfertőtlenítőt.


Olvassa el további tájékoztatónkat a honlapunkon, vagy a rendelő Facebook-oldalán:

https://dentop.hu/hirek/vedekezes-a-koronavirus-ellen-a-helyes-kezmosas-technikaja-valamint-hasznos-tudnivalok/ ITT TALÁLJA, HOGY HOVÁ KELL FORDULNI BETEGSÉGGYANÚ ESETÉN

https://www.facebook.com/dentopcenter/